100.000 de vizitatori la Museo Lamborghini în 2017

0
85

Museo Lamborghini din Sant’Agata Bolognese a atins un nou record de vizitatori, pe parcursul anului 2017 fiind vizitat de 100.000 de pasionați ai Taurului mereu nervos.

Toată istoria mărcii lui Feruccio Lamborghini se află sub acoperișul reîmprospătatului Muzeu din Sant’Agata Bolognese, nu departe de rivala Ferrari. Acolo poți trece pe lângă fiecare model important construit de italieni, de la miticul Miura până la clasicul Countach și de la colțurosul LM002 la monopostul de Formula 1 cu un agregat Lamborghini în mijlocul său.

Atâtea vedete în același loc au atras inevitabil un număr mare de oameni iar cifra de vizitatori pentru 2017 este una rotundă: 100.000. Acesta este un record iar majoritatea provin din Europa, însă sunt mulți pasionați care călătoresc din America sau Asia pentru a vedea supercar-urile fostului constructor de tractoare. Creșterea constantă din ultimii doi ani a fluxului de vizitatori se datorează și restilizării interiorului muzeului și posibilității, în anumite zile ale anului, de a vizita linia de producție.

Dacă-ți place Lamborghini și n-ai ajuns aici atunci… ce mai aștepți?

Vezi și acest Lamborghini care va ajunge la muzeu peste multe zeci de ani

Muzeul este organizat pe tematica motoarelor care au propulsat modelele Lamborghini și, în curând, mai multe expoziții tematice temporare vor fi anunțate, în spiritul celor din trecut. Spre exemplu, ultima de dinainte de schimbarea de look a muzeului a fost dedicată regretatului campion brazilian al Formulei 1, Ayrton Senna.

Muzeul este deschis zi de zi de la 9:00 la 19:00 (ora Italiei).  

Foto: Lamborghini.com

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.