Aperol aduce Aperol District și în București

Berti Panaiot
Berti Panaiot
Primul cuvânt legat de Italia, pe care l-am auzit când eram foarte, foarte mic, a fost Ferrari. Acum pe lista de preferințe s-au adăugat pizza, paste și nu, numai. Atunci când vreau o vacanță perfectă, îmi fac bagajul și plec spre Italia.

Aperol District: primul eveniment creat de brandul italian pentru a permite consumatorilor să facă parte din universul Aperol vine și la București între 8 și 9 septembrie

Aperol aduce Aperol District și în București, un eveniment creat special de brandul italian pentru a oferi consumatorilor șansa de a face parte din universul Aperol și de experimenta îndeaproape lumea aperitivului italian.

Între 8-9 septembrie, în intervalul 17:00- 22:30, zona Biblioteca Națională (Bulevardul Unirii, București) devine spațiul în care iubitorii Aperol Spritz se pot bucura de momentele muzicale asigurate de Marwan Dua, Dobrikan și Radu Constantin, în timp ce pot câstiga diverse premii.

Conceput ca o experiență integrată, care să le permită consumatorilor să exploreze universul Aperol și să interacționeze cu acesta, Aperol District are patru zone de activare dintre care două zone de Prepare your own Aperol unde consumatorii au posibilitatea de a învăța cum să prepare un perfect serve.

Cea de-a treia zonă este o podea kinetică de dans, amplasată pe unul dintre pontoanele fixe, iar cea de-a patra este reprezentată de o zonă foto unde fiecare dintre participanți va avea șansa de a-și face poze alături de prieteni și de a se înscrie la promoția „Sunset in a Glass”. Fiecare dintre zonele de activare și interacțiune cu universul Aperol oferă posibilitatea participanților de a câștiga diferite premii.

Misiunea Aperol este de a aduce oamenii împreună pentru a se bucura de momente frumoase alături de  prieteni. Iubitorii Aperol sunt invitați să descopere atmosfera atrăgătoare Aperol Spritz la multiplele instalații și să se bucure  de un Aperol Spritz perfect echilibrat, plin de bucurie și o dispoziție plină de culoare.

La Aperol District intrarea este liberă și sunt asteptați toți cei care vor să cunoască îndeaproape brandul italian, fie că vor să învețe cum să prepare un perfect serve sau pur și simplu să se simtă bine, alături de prieteni, pe momentele muzicale oferite de DJ-ii prezenți la prima ediție a acestui eveniment.

Foto: alesha_macarosha / envato elements

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img