Barilla Bio Spaghetti Champion

Berti Panaiot
Berti Panaiot
Primul cuvânt legat de Italia, pe care l-am auzit când eram foarte, foarte mic, a fost Ferrari. Acum pe lista de preferințe s-au adăugat pizza, paste și nu, numai. Atunci când vreau o vacanță perfectă, îmi fac bagajul și plec spre Italia.

Barilla Bio Spaghetti Champion este un preparat sănătos și energizant, care este conceput să servească oamenii cu-n stil de viață activ, îmbinând cele două pasiuni ale lui Adrian Șișiu: sportul și bucătăria italienească.

Timp de preparare: 25 min; Timp de gătit: 10 min

Ingrediente:
200 gr Barilla Spaghetti Bio No. 5
90 gr Roșii cherry
20 gr Dovlecei
2 gr Usturoi
10 gr Muguri de pin
25 gr Alune
20 gr Ciuperci sălbatice uscate
5 gr Baby spanac
30 gr Avocado
5 gr Fulgi de migdale
20 ml Ulei de măsline extra-virgin
1 gr Sare
0,5 gr Piper

Mod de prepare:

Se începe prin tocarea usturoiului și apoi se face o incizie de roșii cherry. După ce acestea au fost opărite, se trece la îndepărtarea pieliței, și apoi acestea se taie mărunt. Usturoiul este ulterior călit, în timp ce alunele muguri de pin sunt trecute printr-un proces de toastare și după se taie și acestea mărunt.

Se pregătesc apoi, separat, ciupercile uscate și, când sunt gata de sotare, trebuie adăugate peste roșii. Următorul pas este pregătirea avocado-ului și a dovlecelului pentru tigaie și se taie și baby spanacul. Acestea se vor adăuga mix-ului abia spre finalul gătirii, când deja pastele fierb. În fine, se adaugă deasupra fulgii de migdale.

„Trendul din ce în ce mai accentuat în direcția unui stil de viață sănătos și activ va continua să influențeze tot mai mult obiceiurile de consum ale oamenilor și, în particular, modul și ocaziile în care vor mânca paste. Rețetele de paste ale viitorului vor fi simple, gustoase, preparate cu atenție pentru sănătate și menite să ofere energie oamenilor din ce în ce mai activi. În viitor, cred că pastele vor ajunge să fie consumate nu doar la prânz și cină, ci și în alte ocazii: spre exemplu, înainte sau după activitatea sportivă. Maratoniștilor deja le este cunoscut conceptul de Pasta Party. Aceasta este și filozofia din spatele rețetei mele, mai ales că ingredientele folosite fac parte din meniul unui sportiv profesionist, unui campion: antioxidanți esențiali, vitamine, fibre, acizi grași esențiali, proteine. Îmi doresc ca oamenii să asocieze tot mai mult pastele cu starea de bine și asta am încercat să insuflu cu rețeta mea.” – Adrian Șișiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img