Boris Becker și-a regăsit Ferrari-ul în colecția lui Ion Țiriac

0
378

Fostul mare tenismen german Boris Becker a vizitat recent România și a inclus în periplul său prin țara noastră și o vizită la Țiriac Collection unde a avut parte de o surpriză de zile mari cu un Ferrari 400i. 

Apropiat al lui Ion Țiriac, care l-a și antrenat, Boris Becker a inclus la cea mai recentă venire a sa în România și o vizită la Țiriac Collection din Otopeni. Acesta a făcut un tur complet al colecției și s-a pozat în mai multe mașini dar i-a atras atenția un Ferrari cameleonic.

Este vorba de un model 400i din 1983, serie de șasiu #046851, care s-a aflat la un moment dat în trecutul său chiar în posesia familiei lui Becker. Astfel, germanul nu a ratat ocazia să se mai așeze pe scaunul șoferului acestei mașini care îi este familiară.

Ferrari-ul cu pricina nu este singurul din colecția lui Ion Țiriac care are un trecut ilustru, fostul tenismen român având în colecție și alte modele care au aparținut unor personalități de renume mondial cum ar fi Rolls-Royce-ul care a fost în garajul lui Elton John.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.