Brandul Pagotto investește la Arad un milion de euro pentru instalarea unei linii de producție fără gluten

0
192
Pagotto

Brandul Pagotto face o investiție de 1 milion de euro la Arad într-o fabrică de panificație și patiserie fără gluten.

Povestea brandului Pagotoo este una tipic italiană. Vechea familie italiană Pagotto, originară din provincia Treviso, s-a ocupat dintotdeauna cu activități de comerț cu cereale.

Sergio, tânărul visător și îndrăzneț care a devenit și imaginea produselor fabricate azi în România, a deschis împreună cu fratele său Armando, prima brutărie Pagotto în 1959, continuând astfel, măiestria și pasiunea familiei pentru bunătăți cu gust.

Misiunea Pagotto este să ducă tradiția mai departe, în ritmul timpurilor pe care le traversăm. Facem parte dintr-o lume într-o continuă schimbare, așadar modul în care luăm masa s-a transformat.

Cu intoleranțe alimentare tot mai des întâlnite, un lucru trebuie să rămână ca odinioară: gustul bun, oferit de alimentele sigure și sănătoase.

Brandul Pagotto investește la Arad 1 milion de euro pentru instalarea unei linii de producție FĂRĂ GLUTEN. Produsele realizate aici vor ajunge atât pe piața internă, cât și la export.

Blaturile de tort FĂRĂ GLUTEN, prăjiturile cu diferite gusturi, focaccia, mixurile pentru pâine, gogoși, clătite și multe alte produse sunt dedicate persoanelor care suferă de boala celiacă, intolerante la gluten sau de ce nu, tuturor celor care doresc să adopte un stil de viață sănătos.

Linia de producție este aproape în totalitate automatizată și are o capacitate lunară de producție de 16 tone – produse de panificație și patiserie, toate FĂRĂ GLUTEN. Acesta este dotată cu echipamente și cuptoare de ultimă generație, care oferă o calitate superioară preparatelor și bineînțeles, o prospețime îndelungată.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.