Calendarul Pirelli realizat de fotograful Albert Watson a fost prezentat la Milano

0
74

Poate părea incredibil, dar o companie producătoare de anvelope a reușit să cucerească lumea modei și a filmului. Și nicio vedetă nu spune nu atunci când primește propunerea de a poza pentru “THE CAL”!

Calendarul Pirelli nu mai este demult un calendar pe care-l găsești agățat în atelierele de reparații auto. Calendarul Pirelli nu mai este neapărat un calendar cu topmodele dezbrăcate. Ultimele ediții ale calendarului Pirelli transmit mesaje puternice. Și asta face și ediția din 2019.

Scoțianul Albert Watson a stat în spatele camerei foto și a creat o poveste de film cu 4 personaje diferite, fiecare cu visuri și aspirații diferite, dar care transmit, în final, același lucru.

Albert Watson

Calendarul Pirelli cuprinde 40 de fotografii, în majoritate alb – negru, realizate de Watson, personajele fiind Gigi Hadid alături de Alexander Wang, Julia Garner alături de Astrid Eika, Misty Copeland alături de Calvin Royal III și Laetitia Casta alături de Serghei Polunin.

Calendarul Pirelli 2019

Fiecare dintre cele patru femei se concentrează pe viitor și are propria sa individualitate, propriul său scop în viață și mod de a face lucrurile. Prin urmare, tema centrală este cea a “visurilor”, iar ideea de bază din spatele întregului proiect este de a spune o poveste în patru filme scurte. Cele patru femei au lângă ele și patru prieteni care le susțin pentru a-și atinge visurile.

Un exemplu în acest sens este caracterul interpretat de Gigi Hadid. Ea s-a despărțit recent de partenerul ei, trăiește singură într-un turn de sticlă și singurul ei prieten și confident este Alexander Wang.

Julia Garner joacă rolul unei tinere fotografe care iubește natura și singurătatea, iar topmodelul danez Astrid Eika este alături de ea.

Misty Copeland, al cărei partener în calendar este Calvin Royal III, este interesată, de asemenea de viitor, imaginându-se devenind celebră în lumea dansului.

În cele din urmă, Lastly, Laetitia Casta este o pictoriță care trăiește într-un apartament tip studio, cu partenerul ei, interpretat de Sergei Polunin. Amândoi visează la succes: ea ca artist, el ca dansator.

“Pentru ca un vis să devină realitate, trebuie să lucrezi din greu. Dintotdeauna au luat-o pas cu pas, atingând câte un obiectiv pe rând, fără să vreau să ajung imediat la vârf. Chiar dacă uneori mă gândesc că această scară poate urca la infinit, cred că merită să continui să îți stabilești ținte tot mai ambițioase”, a spus Albert Watson, despre ideea principală a Calendarului Pirelli pentru 2019.

Lansat în premieră în 1963, o ediție care nu a fost publicată însă oficial, Calendarul Pirelli este clar un obiect de colecție. Și, la fel ca o mașină, cu cât este mai vechi, cu atât valoarea sa crește. Tipărit în aproximativ 20.000 de exemplare, acesta nu poate fi cumpărat, Pirelli oferindu-l cadou, la final de an, partenerilor și celebrităților care au fost aproape de marcă.

Citește și: Cafeaua de la A la Z sau motivele pentru care este atât de irezistibilă

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.