Casa di Peroni: spiritul Italiei în inima Bucureștiului

0
67
Casa di Peroni

Până pe 12 noiembrie, zilnic, poți descoperi la București, spiritul autentic al Italiei, în Casa di Peroni. Casa di Peroni este deschisă în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei 17 (Linea/ Closer to the Moon), într-un spațiu care invită publicul la o experiență culinară autentic italiană, cu o abordare modernă.

Sub conceptul Il Gusto d’Italia, Casa di Peroni invită vizitatorii într-o călătorie culinară prin care vor explora trei regiuni din Italia: zona de Sud cu rafinamentul de pe Coasta Amalfi şi binecunoscuta insulă Sicilia, zona de Centru alături de stilul inconfundabil al Toscanei și zona de Nord ce cuprinde Alpii italieni, Cinque Terre și Lacul Como.

Împreună cu Chef Marco Magri, Peroni Nastro Azzurro a creat trei meniuri inspirate de ingredientele şi obiceiurile specifice fiecărei regiuni și integrează atât preparate italiene, cât și reinterpretări ale acestora.

De asemenea, pentru prima dată în România, vizitatorii Casa di Peroni vor putea gusta în exclusivitate Peroni Ambra, o bere specială cu o reţetă unică. Peroni Ambra este o băutură de tip aperitiv, delicioasă, care îmbină prospețimea și gustul răcoritor al Peroni Nastro Azzurro cu Chinotto – un citric rar, autentic italian, cultivat și recoltat în regiunea Liguria din Nord-Vestul Italiei. Peroni Ambra este o bere echilibrată și aromată, cu o uşoară tentă amăruie, care se servește cu gheață și coajă de portocală.

Ca o completare firească a meniului, Peroni Nastro Azzurro împreună cu Federico Riezzo, mixologist şi Brand Ambasador Peroni, au pregătit o serie de cocktail-uri care pot fi degustate exclusiv la Casa di Peroni. Peroni Nastro Azzurro este ingredientul cheie al băuturilor care explorează o multitudine de arome şi gusturi mediteraneene.

Un motiv în plus de a se bucura de serile de toamnă în stil italian este Peroni Piccola, faimoasa sticlă-bijuterie. Peroni Picola va fi savurată la cele mai efervescente petreceri din Casa di Peroni.

Casa di Peroni este gazdă pentru o multitudine de evenimente, de la proiecţii de film și lansări de produse, la petreceri tematice şi spectacole culinare. Meniul se modifica şi reprezintă un motiv în plus pentru vizitatori de a se reîntoarce în Casa di Peroni, pentru a descoperi variatele gusturi ale Italiei.

Cei prezenţi vor avea oportunitatea de a vizita Italia cu ajutorul realității virtuale, iar cei care îşi doresc să descopere bucătăria italiană şi variatele tipuri de paste inventate de italieni sunt invitaţi să participe la workshopurile susţinute de Chef Marco Magri – „Fare la propria pasta”.

Mai multe detalii despre Casa di Peroni și programul până pe 12 noiembrie se regăsesc pe site-ul Peroni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.