Cea mai puternică mașină sport italiană se va numi BATTISTA

0
93
Battista - vedere laterala

Automobili Pininfarina au anunțat că numele primului model din portofoliul de vehicule electrice de lux se va numi Battista.

Numele vine de la Battista ‘Pinin’ Farina, fondatorul companiei în 1930, și modelul este un hypercar electric care va fi construit manual într-o serie limitată.

Paolo Pininfarina se va asigura că acest model va fi cel mai puternic și rapid produs vreodată în Italia.

Battista va fi primul hypercar de lux, full electric, iar cifrele anunțate sunt impresionante: 1.900 CP și un cuplu de 2.300 Nm. Asta înseamnă o accelerație de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2 secunde.

Și când vorbim despre preț, cifele sunt la fel de impresionante. Mă rog, dacă aștepți ca în fiecare lună, pe 10, să-ți intre salariul pe card. Dacă nu ai problema aceasta te sfătuiesc să dai un telefon la Automobili Pininfarina pentru că în total se vor produce doar 150 de unități. 50 de mașini vor fi alocate Statelor Unite, 50 se vor finde în Europa și alte 50 în Orientul Mijlociu și Asia.

Prețul va fi undeva la 2 – 2,5 milioane de dolari și dacă-i ai în bancă nu ar fi rău să și dai un avans pentru a fi sigur că prinzi una. Se vor da mai repede ca portocalele pe vremurile de dinainte de 1989.

Citește și: Calendarul Pirelli realizat de fotograful Albert Watson a fost prezentat la Milano

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.