Colecția de mobilă Authentic Living: lemn masiv de la Riva 1920, carbon de la Lamborghini și inspirația lui Karim Rashid

0
113
Automobili Lamborghini by Riva 1920 - Authentic Living

În 2017 a fost lansată noua colecție de mobilă Authentic Living creată de designerul Karim Rashid în colaborare cu Automobili Lamborghini by Riva 1920.

Riva 1920 este un producător italian de mobilă, Lamborghini este un constructor italian de automobile, chiar dacă acum aparține grupului Volkswagen, iar Karim Rashid este unul dintre cei mai prolifici designeri industriali ai momentului.

Rezultatul acestei colaborări a fost o colecție de mobilă compusă din următoarele piese: biroul KLIP, biblioteca FINESSE, scaunul din piele KLUTCH, canapeaua DYNAMIC, și masa SPEED.

Citește și: Noul AMX 28 Woodline sau combinația dintre Airon, Riva și Volvo Penta

Ei bine, anul acesta, tot la Salonul de Mobilă de la Milano, au mai fost prezentate două servante INKLINE și RIVAR. Asta dacă vrei să-ți completezi setul cumpărat anul trecut. Toate piesele din colecția de mobilă Authentic Living sunt disponibile acum și cu inserții din carbon în lemnul masiv.

Noile piese de mobilier INKLINE și RIVAR pot fi comandate și separat

Și dacă vrei să vezi cum această combinație dintre un producător de mobilă din lemn masiv, un constructor de automobile și un designer reflectă cel mai bine stilul de viață italian aruncă un ochi la clipul de mai jos.

A, prețurile sunt disponibile doar la cerere! 😉

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.