Colecția Ermanno Scervino toamnă – iarnă 2018/19 pentru bărbați

0
108
Ermano Scervino

Încet, încet iarna aceasta se apropie de sfârșit așa că este cazul să vorbim deja despre ceea ce se va purta în sezonul toamnă – iarnă 2018/19.

Ermanno Scervino este un brand italian, care a fost înființat în anul 2000, la Florența. Piesele sale prêt-à-porter combină măiestria articolelor de îmbrăcăminte realizate manual cu excelența stilului italian.

În colecţia Ermanno Scervino pentru următorul sezon rece tartanul de inspiraţie britanică, cu un suflu rock şi regal, joacă rolul principal. Design-ul tipic englezesc este reinterpretat printr-o tehnică modernă și vibrantă de alăturare a materialelor, menită să confere o strălucire inedită costumelor.

Colecția Ermanno Scervino toamnă – iarnă 2018/19 pentru bărbați include: cămăși din lână fină, ce sunt puse în valoare de tartanul colorat şi de inserţiile animal print; jachete cu model houndstooth sau herringbone, ce au încorporate inserții de lână; pantaloni model Prince of Wales cu au benzi de inspiraţie sport lateral, tricotaje cu au dungi orizontale în culori vibrante; piese din denim accesorizate cu inserţii din tartan. Must-have: sacoul cambrat din trei modele diferite de tartan, laitmotivul colecției.

Citește și: Lamborghini pe catwalk la Săptămâna Modei din Milano

Prin tehnica de alăturare a materialelor se pune accentul pe nuanțele clasice ale tartanului, fiind combinate straturi de albastru închis, roșu, verde sau galben. Stofele clasice ale garderobei bărbăteşti sunt reinterpretate special pentru un efect atenuat, iar inscripţionarea în relief a lânii conferă paltoanelor și jachetelor un aspect uzat.

Ghetele și cizmele din piele neagră capătă o identitate modernă prin talpa proeminentă care redefinește aspectul clasic, pantofii sport albi sunt accesorizaţi cu inserții multicolore în carouri sau cu model animal print, iar curelele cu model tartan şi accesoriile pentru cap subliniază şi mai mult inspirația britanică.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.