Concursul de Eleganță Villa d’Este 2019 celebrează sunetul mașinilor clasice

0
72
Concursul de Eleganță Villa d’Este 2019

Concursul de Eleganță Villa d’Este 2019, cel mai exclusivist eveniment dedicat mașinilor istorice se va desfășura în perioada 24 – 26 mai.

Motto-ul concursului este “Simfonia Motoarelor – 90 de ani de Concorso d’Eleganza Villa d’Este și BMW”. Comitetul de jurizare a definit cele trei clase ale competiției și așteaptă acum înscrierile pentru ediția de anul viitor. 

Nu poate fi vorba despre liniște atunci când cele mai frumoase mașini clasice participă la parada de pe malurile Lacului Como din Italia. În perioada concursului, sunetele motoarelor din Cernobbio din nordul Italiei vor încânta publicul, 50 de mașini urmând să participe la concurs. Mașinile se vor întrece pentru a fi votate de juriu, etalându-și atât frumusețea exterioară, cât și sunetele pe care le pot produce.

Vizitatorii acestui eveniment se pot aștepta la un weekend prelungit plin cu demonstrații spectaculoase, în parcul de la Villa d’Este de pe superbul lac Como. Concursul aduce în fața spectatorilor nu doar cele mai reușite mașini din istorie, ci și un aperitiv din viziunea constructorilor de mașini asupra viitorului. 

Concursul are și în acest an 8 clase de premiere, întreaga istorie automobilistică urmând să se regăsească în cadrul acestora, de la vehicule de dinainte de război, la cele ale starurilor muzicii mondiale. Primele trei clase de concurs sunt:

Daring to dream: Concepts which rocked the motoring world

Baby you can drive my car: Singing Stars’ Cars

Goodbye roaring Twenties: The class of 1929

Concursul a avut loc pentru prima dată în 1929, iar din 2005 este organizat de BMW împreună cu Villa d’Este, astăzi fiind cel mai exclusivist și tradițional concurs de frumusețe dedicat mașinilor istorice. 

Citește și: Cavalcade Classiche a ajuns anul acesta în Sardinia

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.