Condimentează-ți salatele cu uleiurile de măsline Monini

0
146
Salata Caprese

Nutriționiștii sunt de comun acord că unul dintre cele mai sănătoase și mai simple obiceiuri alimentare pe care le putem adopta în această perioadă a anului este consumul zilnic de  salate, iar pentru a redescoperi cele mai autentice și tradiționale arome ale bucătăriei italiene le poți condimenta cu uleiurile de măsline Monini.

Vara deschide pofta adevărată de salate delicioase, aducându-ne pe masă o mare diversitate de legume. În plus, în această perioadă a anului putem găsi la discreție și din abundență legume proaspete de grădină, hrănitoare și cu gust inconfundabil.

Gama de uleiuri Monini

Monini propune uleiul de masline extra virgin Monini Classico pentru prepararea salatelor preferate. Ulei de măsline extra ­virgin renumit pentru aroma sa con­secventă, Monini Classico este recomandat pentru o mare varietate de utilizări în care completează și asezonează orice fel de mâncare, fiind indicat pentru orice tip de sosuri, fripturi sau garnituri.

O salată ne poate asigura la o masă consumul mai multor porții de fructe și legume și este sursa unei game variate de vitamine, antioxidanți și nutrienți benefici. Pregătirea unei salate nu ne ia mai mult de 5 minute, partea cea mai bună fiind că o putem face combinând legumele dorite și adăugând uleiul de măsline preferat, atât de hrănitor pentru organism.

Cel mai bun mod de a avea suficiente vitamine este adoptarea unei diete echilibrate, cu o mare varietate de alimente. Uleiul de măsline extra virgin este cea mai bună alegere pentru asezonarea salatelor, grăsimile mononesaturate pe care le conține asigurând absorbția eficientă de nutrienți, carotenoizi, vitamine, pigmenți și antioxidanti din legume și fructe.

Încearcă rețeta pentru salată cu mozzarella și țelină

Monini Delicato cu aroma sa fină și suavă este varianta alternativă recomandată de specialiștii în gastronomie celor care nu sunt obișnuiți cu gustul pronunțat al uleiului de măsline extra virgin. În bucătărie este un ideal și versatil dress­ing, fiind utilizat la legume, fie ele fierte sau crude, la sosuri, supe, fripturi și salate.

Monini GranFruttato oferă un gust distinct, picant, datorat conținutului bogat de polifenoli și anti­oxidanti, cărora medicina modernă le atribuie un rol fundamental în apararea organismului împotriva îmbătrânirii celulelor. Se recomandă uti­lizarea sa în stare proaspată pe bruschete, salate și legume fierte.

Monini Aromatizzatti este uleiul de măsline extra virgin Monini îmbogățit cu arome și ierburi mediteraneene. Cea mai la îndemână modalitate de a redescoperi cele mai autentice și tradiționale arome ale bucătăriei italiene, într-o formulă nouă, gustoasă și ușor de utilizat.

Încearcă rețeta pentru salată de puntarelle cu anșoa

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.