Crăciunul se savurează și cu bere Nöel Liquirizia

0
136
Nöel Liquirizia

Știm, știm. De Crăciun merge un pahar de vin sau de prosecco. Însă dacă îți vei petrece sărbătorile în Italia îți recomandăm să încerci Nöel Liquirizia, noua creație a copilului teribil al berii artizanale din Italia.

Matterino “Teo” Musso s-a născut în Carrù pe data de 5 martie, 1964. Din 1996, la ceva vreme după ce a deschis pub-ul Le Baladin, în Piozzo, Teo Musso a început să producă și bere artizanală, ca o alternativă la cele peste 200 de sortimente de bere disponibile în localul său.

Nöel Liquirizia

A produs atunci două sortimente Blonde și Ambrée, iar succesul acestora l-a convis să scoată orice alt tip de bere din meniu.

Nöel Liquirizia este noua creație a lui Teo Musso ca ediție specială de Crăciun. Este o bere de fermentație înaltă, îmbuteliată și nepasteurizată. Are o culoare brună și o aromă specifică sărbătorilor de iarnă. Procesul de producție a început la sfârșitul acestei veri pentru ca berea să fermenteze calm și să se rafineze în sticlă pentru o perioadă mai lungă de timp.

Asta pentru ca atunci când o vei deschide să te bucuri de complexitatea aromelor de fructe uscate, biscuiți și ciocolată, la care se adaugă un parfum de mandarine obținut în urma unui procedeu secret.

Citește și: Berta lansează o ediție limitată de grappa: Riserva 70 anni

Ediția specială Nöel Liquirizia este disponibilă în sticle de 75 cl și 150 cl, la prețul de 15 Euro, respectiv 30 Euro. Berea este disponibilă doar în magazinele selecționate și în cele 21 de locații Baladin din Italia.

Citește și: Calendarul Pirelli realizat de fotograful Albert Watson a fost prezentat la Milano

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.