De’Longhi lansează espressorul La Specialista, pentru cei mai pasonați creatori de cafea

0
67
La Specialista

Producătorul italian De’Longhi lansează espressorul manual La Specialista, cu un design inspirat de espressoarele profesionale și dotat cu tehnologii avansate.

Cu o presiune de 19 bari, La Specialista oferă 3 opțiuni de preparare presetate: espresso, cafea și cafe lungo, la care se adaugă orice băutură pe bază de cafea cu lapte, precum latte sau cappuccino. În plus, funcția ”MY” a aparatului permite utilizatorilor să își personalizeze cu ușurință intensitatea tuturor rețetelor de cafea presetate, pentru o experiență cu adevărat unică.

Pentru că aroma cafelei este cea mai puternică în momentul în care boabele de cafea sunt măcinate, espressorul La Specialista râșnește exact cantitatea de boabe de care este nevoie pentru băutura selectată, la o simplă apăsare de buton. Râșnița avansată, plasată deasupra aparatului, este echipată cu doi senzori, pentru a oferi o dozare optimă și uniformă a cafelei.

De Longhi La Specialista

La Specialista este dotată și cu Smart TAMPING Station, care printr-o singură apăsare a mânerului livrează o presare perfectă a cafelei. ”Presarea uniformă și corectă a cafelei este fundamentală pentru a obține rezultate perfecte în fiecare ceașcă”, explică Roxana Dumitru. ”În cazul în care cafeaua măcinată ar fi presată prea puțin sau compactată prea tare, rezultatul ar fi compromis.”

La Specialista este prevăzută cu două sisteme separate de încălzire, unul pentru apă, altul pentru abur. Thermoblock-ul ultra-performant – cu sistemul de control al temperaturii – asigură o stabilitate maximă a temperaturii și toate condițiile potrivite pentru o preparare perfectă a oricărei băuturi pe bază de cafea.

În același timp, AdvancedLATTE System – o tehnologie dedicată de încălzire pentru prepararea laptelui – oferă o performanță excelentă a aburului. Aparatul are un selector dublu, pentru băuturi delicioase pe bază de lapte, cu spumă fină și cremoasă, pentru latte art, sau bogată, pentru cappuccino.

Spre deosebire de alte espressoare manuale, La Specialista se asigură că nicio operațiune nu lasă murdărie în jur: atât râșnirea, cât și presarea se fac în interiorul stației Smart Tamping, astfel încât nu există riscul împrăștierii cafelei măcinate în jur. Blatul rămâne întotdeauna curat.

Espressorul oferă posibilitatea utilizării ceștilor și a cănilor de până la 12 cm înălțime, având un suport reglabil pe înălțime.

Nu în ultimul rând, espressorul este ideal și pentru băutorii de ceai: duza de apă caldă poate fi utilizată independent pentru a pregăti apă fierbinte pentru infuziile și ceaiurile preferate.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.