Ducati prezintă linia de modele pentru 2018

0
50

Ducati a prezentat în cadrul fastuoasei „World Premiere 2018” cele patru noi modele pentru anul viitor, inclusiv spectaculosul V4 Panigale. 

Sub acoperișul clădirii Teatro Linear Ciak din Milano, Ducati a ținut ieri festivitatea prin care a prezentat linia de modele pentru 2018. În compania CEO-ului companiei, Claudio Domenicali, s-au perindat pe scenă mai multe figuri din cadrul structurii Ducati cât și piloții echipelor Ducati Corse din Moto GP și WSBK. Cele patru modele sunt: Scrambler 1100, Multistrada 1260, Panigale V4S și Panigale Corse.

Vedeta Panigale V4, alături de varianta V4 Speciale, este prima motocicletă de producție care se folosește de un agregat în patru cilindrii foarte similar cu Desmosedici-ul din competiții. Pentru a sublinia și mai mult caracterul aparte al lui V4S, aceasta a fost adusă pe scenă de nimeni altul decât Casey Stoner, campion mondial Moto GP cu Ducati și ambasador al mărcii.

Citește și: Vespa reînvie „Sei Giorni” cu o ediție specială

Popularul Scrambler a fost prezent și el la eveniment, fiind anunțate și o versiune Speciale și una Sport. Au mai fost prezente Scrambler Mach2, Scrambler Desert Sled și noul Street Classic. Modelul Panigale 959 Corse a fost următorul pe scenă, continuând tradiția modelelor sportive cu motoare în doi cilindrii. Acest model cu un livery care-ți sare în ochi a fost adus pe scenă de Chaz Davies, proaspătul vice-campion în WSBK.

Un alt model echipat cu un propulsor cu control desmodromic al valvelor (Testastretta DVT) prezent a fost Multistrada 1260. Mai multe versiuni ale acestei motociclete au fost anunțate, printre care se numără versiunea SportS D|Air (cu airbag) și Pikes Peak – varianta aplecată cel mai mult spre performanță. În plus, Domenicali a mai prezentat și Multistrada 1200 Enduro Pro, XDaviel și Monster 821.

Multe dintre aceste modele despre care am vorbit te așteaptă la ediția din acest an a EICMA (7-12 noiembrie). Ducati este, deci, un nume care trebuie luat în seamă în lumea motocicletelor căci, după o jumătate de deceniu de creștere continuă, nu pare să se aștepte la mai puțin de la următorii cinci ani – iar linia lor asta arată!

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.