Ducati World se deschide anul acesta în parcul de distracții Mirabilandia

0
125

Ducati World va fi atracția principală din parcul de distracții Mirabilandia. Noul parc tematic se va inaugura în această primăvară.

Parcul de distracții Mirabilandia va avea de anul acesta o nouă atracție pentru pasionații mărci Ducati, dar și pentru amatorii de senzații tari. Noul sezon în parcul de distracții Mirabilandia începe pe 6 aprilie și tot atunci te vei putea distra în noul parc tematic dedic at mărcii de motociclete Ducati.

Ducati World se întinde pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați în interiorul Mirabilandia Park și include Desmo Race, singurul traseu din lume unde se pot întrece două motociclete, un simulator și alte atracții care te vor aduce mai aproape de lumea Ducati.

Desmo Race este un roller coaster special unde tu poți controla totul. Este un coaster pe care te poți întrece cu cineva pe motociclete Panigale V4. Ai două trasee în paralel și tu ești cel care dictează ritmul. Adică, gaz maxim!

Îți place să călătorești? Citește și TRAVELING MAG!

Simulatorul este atât de real încât vei avea senzația că ești unul dintre piloții din Moto GP.

Cei mici se pot distra în zonele Diavel Ring, Kiddy Monster, Scrambler Run, iar în final poți să-ți personalizezi amintirile cu produse din Ducati World Shop.

În afară de noua zonă tematică dedicată mărcii Ducati, Mirabilandia Park are peste 30 de zone de distracție cu diverse intensități: soft, moderate și intense.

Dacă nu știai, aici se află și cea mai mare “horror house” din Europa, așa că dacă ajungi în Italia nu trebuie să ratezi acest parc de distracții.

Prețurile pornesc de la 49,99 și include chiar și cazare la hotelul de lângă. Taxa de parcare este 5 euro, iar copii care încă nu au 1 metru înălțime au accesul gratuit. Atenție, dacă cumperi biletele online sunt mai ieftine.

Pentru Legends of Dead Town și Mirabeach va trebui să plătești 5 euro suplimentar dacă vrei să intri și aici.

Dacă te-am convins, notează și adresa: Parco della Standiana Srl, SS 16 Adriatica km. 162, 48125 Savio – Loc. Mirabilandia (RA) – Italia.

Descoperă și: Festivaluri care-ți fac vacanța în Italia și mai frumoasă

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.