Dylan Blue: noul parfum Versace celebrează spiritul feminin

0
69

Primăvara aceasta, Versace lansează parfumul Dylan Blue pour femme. Dylan Blue este un parfum unic, o alchimie de acorduri irezistibile prinse într-un dans, într-o reverie, un mix de ingediente care se îmbină și se îmbrățișează.

Aroma proaspătă de sorbet de coacăze negre și mere Granny Smith creează un acord fructat ieșit din comun, iar aromele florale moderne crează o o amprentă olfactivă unică. Notele de bază lemnoase se îmbină într-un mod jucăuș pentru a crea un elixir unic: styrax și lemn alb învăluit în note acvatice și mosc și o inimă de patchouli ce vibrează într-un ritm captivant, senzual și vibrant.

“Dylan Blue pour femme este tributul meu adus feminității. Așadar am creat un parfum puternic, senzual, totuși rafinat, penru o femeie conștientă de propria putere.” – Donatella Versace

Flaconul Versace Dylan Blue pour femme reprezintă expresia unui design inovator. Rotunjimile elegante amintesc de o amforă, unul dintre simbolurile mitologiei și culturii Greciei Antice.

Culoarea sticlei și a ambalajului este la fel de intensă precum apele Mării Mediterane: profundă, puternică și misterioasă.

Detaliile aurii și simbolul iconic al Medusei recreează o legătură cu trecutul.

Despre campania publicitară

“Când merg pe străzile din New York și Brooklyn, privesc toate aceste săli de fitness și toate aceste femei muncind din greu pentru a deveni mai puternice. Le poți confunda cu “unul dintre băieți”, dar este bine de știut că ele sunt încă expresia feminității. Gândul la toate aceste femei m-a determinat să le dedic munca mea.” – Bruce Weber

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.