Escapada romantică cu degustare de vinuri pe Lacul Garda

0
73

Italia este oricând o idee bună pentru o vacanță, city break sau escapadă romantică. Dacă ajungi în Italia vara aceasta, atunci nu rata o plimbare pe lacul Garda pentru o degustare de vinuri.

Notează-ți următoarele date: joi 19 iulie, luni 23 iulie, joi 2 august, luni 6 august, vineri 17 august, joi 23 august, sâmbătă 1 septembrie și luni 10 septembrie.

Dacă într-una din aceste zile ești deja în Italia în vacanță, atunci merită să-ți schimbi puțin programul pentru o degustare de vinuri pe un velier istoric din 1926 pe lacul Garda.

Zona din jurul lacului Garda este una propice pentru cultivarea viței de vie, iar Consorzio Garda, organizația creată pentru a promova varietatea de vinuri din cele 10 zone viticole aflate între Lombardia și Veneto, a lansat noile sticle de Spumante Garda Doc.

Produs din struguri Garganega, Pinot Grigio, Chardonnay și Trebbiano, spumantul Garda Doc este un vin pe care-l vei găsi în primul rând în toate hotelurile și restaurantele din jurul lacului Garda.

Dacă-ți dorești însă o experiență cu adevărat romantică atunci nu ai voie să ratezi o degustare de vinuri, care include desigur și noul Spumante Garda Doc, pe cea mai veche ambarcațiune cu vele existentă pe lacul Garda.

Plimbarea pe lacul Garda cu velierul Siora Veronica, o ambarcațiune fabricată în 1926, durează aproximativ două ore, iar punctele de plecare sunt din Malcesine, Torri Del Benaco, Bardolino și, din nou, Torri Del Benaco, cu începere de la ora 09:00 dimineața.

Pe parcursul plimbării vei avea ocaziă să deguști vinuri locale, accentul fiind pus pe noul Spumante Garda Doc. Și totul costă doar 30 de Euro. Îți recomand însă să-ți faci neapărat o rezervare înainte.

Citește și: Team building în Transilvania: Liliac Lodge Batoș

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.