Experiență de Crăciun: shopping la Milano pe Via Montenapoleone

0
108

Cartierul Montenapoleone din Milano este deja în plină febră a Crăciunului și a fost ornat cu beculețe iar muzica de sărbători și colinde răsună până pe data de 8 ianuarie. În plus, în centru, găsești un brad mare de toată frumusețea.

Spiritul Crăciunului a păstruns în cartierul modei din Milano, Montenapoleone, odată cu aprinderea instalațiilor de lumini și a bradului generos din piața centrală prin dreptul căruia a trecut fanfara regimentului al treilea de Carabinieri din Lombardia care a cântat colinde. Fanfara a trecut pe Via Montenapoleone până la Piazzetta Croce Rossa.

„Experiența cumpărăturilor de Crăciun, a cărei tradiție o continuăm de șapte ani prin îmbrăcarea întregului cartier în straie de sărbătoare, face tot orașul să fie mai primitor pentru turiști și nu numai”, a spus Guglielmo Miani, președintele cartierului.

Bradul cu o înălțime de 18 metri din Piazzetta de la Croce a fost donat și anul acesta de Banca del Fucino. Acesta este elementul central al decorațiunilor de sărbători care se întind și pe Via Montenapoleone, Verri, Sant’Andrea, Borgospesso și Bagutta. În plus, pe Via Montenapoleone sunt instalate o serie de standuri, atât Consultatul Britanic din Italia cât și producătorul de mașini Audi răspunzând prezenți. În plus, muzică aleasă pe sprânceană de cei de la Radio Monte Carlo va răsuna pe străzi.

Milano Fashion Week: Descoperă cele mai frumoase 30 de look-uri pentru primăvară – vară 2018

În weekend-ul 16-17 decembrie, Consulatul Britanic alături de Oxfam va organiza o expoziție fotografică cu scopul strângerii de fonduri. Dacă ești prin apropiere, vei putea avea propriul instantaneu în interiorul unei cabine telefonice tipic englezească instalată lângă bradul din Piazzetta de la Croce contra unei donații minime de 10 euro. Banii astfel strânși vor ajuta distribuirea de apă potabilă locuitorilor afectați de secete sau lipsuri majore în ceea ce privește apa de consum. Cu această ocazie, Moș Crăciun împreună cu renii săi vor înveseli atmosfera și vor împărți ciocolată de la Pasticceria Marchesi.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.