Ferrari SP3JC: încă un model unicat produs la cererea unui client

0
38
Ferrari_SP3JC

Ferrari SP3JC, un model unicat produs la Centrul de Stil Ferrari, a fost predat unui colecționar și client Ferrari.

Dacă vrei să-ți faci vreodată un cadou și ai suficient de mulți bani pe card, atunci îți recomand să-i suni pe cei de la Ferrari. Îți pot face un model unicat, exact așa cum îți dorești tu

Cel mai nou model care a ieșit pe poarta uzinei din Maranello este un Ferrari SP3JC creat pentru unul dintre colecționarii și clienții Ferrari. Acesta și-a dorit un roadster pur, cu motor V12, având la bază șasiul și trenul de rulare al modelului F12tdf.

Ferrari_SP3JC

Modelul unicat SP3JC a fost inspirat din modelele spider cu motor V12 din anii 1950 și ș960, iar construcția acestuia a durat peste doi ani, perioadă în care clientul special a fost implicat permanent în procesul de dezvoltare.

Clientul este un pasionat al culturii Pop Art și asta se vede în schema de culori a mașinii, o combinație unică de Azzurro Met și Giallo Modena cu Bianco Italia.

Ferrari_SP3JC

Inserțiile de sticlă de pe capota motorului dezvăluie un V12 de 780 CP. Scaunele sunt din piele albastră cu inserții albe, culori în contrast cu restul detaliilor din interior.

Evident, nici Ferrari și nici clientul nu au spus nimic despre costuri, dar ce mai contează acest detaliu când te poți lăuda că ai un model unicat.

Tu cât ai scoate din buzunar pentru așa ceva?

Ferrari SP3JCFerrari SP3JCFerrari SP3JC

Citește și: Ferrari, America, Indy si raţiunile comerciale

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.