[FOTO] Descoperă Veneția văzută din avion

Berti Panaiot
Berti Panaiot
Primul cuvânt legat de Italia, pe care l-am auzit când eram foarte, foarte mic, a fost Ferrari. Acum pe lista de preferințe s-au adăugat pizza, paste și nu, numai. Atunci când vreau o vacanță perfectă, îmi fac bagajul și plec spre Italia.

Veneția poate fi descoperită în multe feluri și are ceva spectaculos la fiecare colț.

Italianul Dario Costa, 38 de ani, pilot care concurează în cadrul competiției Red Bull Air Race, transmisă și în România de Telekom Sport, i-a încântat pe locuitorii și turiștii din Veneția cu un zbor spectaculos deasupra orașului.

Dario Costa, debutant și în același timp primul pilot italian din cadrul competiției, ocupă poziția a cincea în Challenger Class și pentru acest zbor acrobatic a folosit un avion Edge 540 V2. O dată ajuns în aer, Costa a survolat toate punctele importante din Veneția precum Marele Canal, Piazza San Marco, Palatul Dogilor, Podul Rialto, având practic o vedere spectaculoasă a legendarului oraș italian.

Șansele să descoperi magnificul oraș italian dintr-un avion acrobatic de competiție sunt extrem de mici, dar avem o galerie foto care sigur o să-ți facă ziua mai frumoasă. 😉

Citește și: 8 restaurante în Veneția în care poți descoperi adevărata savoare locală

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img