HOT! VERY HOT! IRINA SHAYK. În Intimissimi Every Wear Book 2017/18

0
238

Trebuie să recunoaștem, înainte să lansăm pizzasipaste.ro habar nu aveam că poate să existe un catalog de lenjerie intimă care are statut de cult, mă rog, nu chiar la fel ca celebrul Calendar Pirelli, dar oricum pe acolo.

Ei bine, după ce am văzut Intimissimi Every Wear Book am înțeles și de ce. Mai ales că vedeta catalogului de toamnă / iarnă este Irina Shayk. Dacă sari direct la poze, fără să mai citești ce scriem noi aici, și te prinde prietena ta cu o poză de wallpaper pe monitor, să știi că cea mai bună scuză e că te gândeai ce cadou să-i cumperi de Crăciun. Pentru că, da, Intimissimi are magazine și în România.

Ședința foto a fost făcută de tânărul fotograf Rowan Papier care a preferat să lucreze pe film pentru acest proiect, în locul unor fotografii digitale.

“Nimic nu este mai sexy decât să te simți bine în propria piele, iar cu noua colecție Intimissimi fix așa te simți” – Irina Shayk

Recunosc, de acum voi avea două motive să aștept finalul de an. Primul rămâne lansarea Calendarului Pirelli, dar Intimissimi Every Wear Book a devenit clar al doilea motiv. Sunt sigur că galeria foto de mai jos de va convinge și pe tine.

Vezi și colecția Tezenis cu Rita Ora în ipostaze super hot

Și, da, e clar o idee bună de cadou pentru prietena ta.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.