Număr record de vizitatori la Museo Ferrari

0
70
Museo Ferrari - Formula 1

Faima brand-ului Ferrari este într-o continuă creștere, fapt confirmat și de numărul record de oameni care au vizitat Muzeele Ferrari din Maranello și Modena de la începutul anului până în noiembrie, mai mare cu 12% decât în 2016. 

Faptul că Ferrari este probabil cel mai apreciat brand al planetei nu mai este de mult ceva necunoscut iar asta este confirmat zi de zi pe numeroase planuri. Muzeele Enzo Ferrari din Modena și cel din incinta fabricii de la Maranello ajută și ele la confirmarea acestui lucru căci peste 500.000 de oameni le-au vizitat de la începutul anului și până în luna noiembrie. Asta reprezintă o creștere cu 12 procente față de aceeași perioadă a anului trecut.

Museo Ferrari

Muzeul Enzo Ferrari din Modena a înregistrat o creștere de 19% a numărului de vizitatori, cei peste 150.000 de vizitatori fiind probabil atrași și de expoziția „Driving with Stars”. Expoziția prezintă o serie de modele Ferrari care au aparținut unor vedete de film, muzică sau din lumea sportului.  Între timp, la Muzeul Ferrari din Maranello, 350.000 de oameni au vrut să vadă cele mai cunoscute modele ale Căluțului Cabrat, expoziția „Ferrari: Under the Skin” (acum aflată la Londra) și ”Rosso Infinito” fiind doar două dintre cele care au atras publicul de toate vârstele.

Află mai multe despre expoziția „Ferrari: Under the Skin” care se află la London Design Museum

Aceste cifre fac din cele două muzee închinate companiei Ferrari unele dintre cele mai vizitate din întreaga Italie, pe lângă faptul că reprezintă unul din multele elemente profitabile din imperiul Ferrari.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.