I found my love in Portofino. Ferrari Portofino…

0
60
Ferrari Portofino

Nu, nu vorbesc acum de celebra piesă a Dalidei, reinterpretată magistral de Andreea Bocelli în 2013. Ci de noul Ferrari Portofino, care a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt.

Și sigur melodia lui Andreea Bocelli este soundtrack-ul perfect până când citești toate informațiile despre Ferrari Portofino. Așa că mai întâi dă play aici…

Numele este împrumutat de la celebrul oraș italian, unul cu doar câteva sute de locuitori, care a devenit de-a lungul timpului sinonim cu luxul și eleganța. Iar Ferrari mai adaugă și sportivitate la noul Portofino.

Un coupe-cabrio cu motor turbo V8 de 3.855 cmc care dezvoltă 600 CP la 7.500 rpm și are un cuplu de 760 Nm între 3.000 și 5.250 rpm. În traducere pentru orice muritor de rând, Ferrari Portofino ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,5 secunde și atinge o viteză de top de peste 320 km/h.

Portofino înlocuiește modelul California T în gama Ferrari, iar culoarea de lansare a noului GT este, deasemenea, dedicată orașului italian: Rosso Portofino.

Zgomotul caracteristic al unui motor Ferrari V8 poate fi savurat la maximum atunci când mergi cu mașina decapotată. Indiferent dacă ești la o plimbare prin Toscana, sau te distrezi puțin pe circuitul de la Nurburgring.

Noul GT are 2+2 locuri dar inclusiv cei de la Ferrari au spus că acelea sunt indicate doar pentru călătorii scurte.

Ferrari Portofino este mașina de care te îndrăgostești la prima vedere, sau, mă rog, la primele poze. Deocamdată a fost prezentată oficial la Salonul Auto de la Frankfurt și mai durează ceva până când o vom vedea pe stradă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.