[PARTENERIAT] Indagra Food & Carnexpo se desfășoară între 30 octombrie – 3 noiembrie

0
77
Indagra Food & Carnexpo

INDAGRA FOOD & CARNEXPO – Târgul internațional pentru industria alimentară se desfășoară în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, iar 80% din suprafața disponibilă pentru expunere a fost deja ocupată.

Menționăm că 60% din firmele înscrise sunt din industria cărnii. Vor fi prezenți atât distribuitori de tehnologii si echipamente de procesare, cât și furnizori de materii prime și producători de produse din carne.

Până în acest moment, la ediția din 2019 s-au înscris atât companii din România, cât și din alte ţări, precum: Ungaria, Olanda, Germania, Bulgaria, Serbia, Italia, Suedia, Turcia.

Fie că sunteți consumatori, agenţi comerciali sau reprezentanți ai instituţiilor implicate în sectorul alimentar din România, vă așteptăm la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019.

Dacă doriți să aveți un loc printre cei mai importanți jucători din industria alimentară, vă invităm să contactați organizatorii pentru a stabili cele mai avantajoase condiții de participare: www.indagra-food.ro/contact

 INDAGRA FOOD & CARNEXPO este un eveniment organizat de ROMEXPO în parteneriat cu ADDOR EVENTS și se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

În aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 se desfășoară INDAGRA, EXPO DRINK și PACK SHOW.

Citește și: Raportul anual Pirelli împlinește 25 de ani

Urmărește pizzasipaste.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.