Lamborghini a prezentat deja colecția de toamnă / iarnă 2019 – 2020

0
111
Colectia Lamborghini 19-20

Lamborghini a prezentat noua colecție de haine, accesorii și pantofi în premieră la Pitti Uomo.

Pentru ca totul să fie în ton cu imaginea mărcii italiene, evenimentul a avut loc la Villa Vittoria din Florența, iar pe lângă noua colecție de lifestyle și-a făcut loc și un Lamborghini Huracán Performante Spyder, dar și gama de mobilă Authentic Living, creată în colaborare cu Riva 1920 și desenată de Karim Rashid.

Elementele distincte ale mărcii Automobili Lamborghini se regăsesc, evident, pe toate piesele din noua colecție care se adresează bărbaților cu un stil de viață activ, care călătoresc mult și care vor să arate impecabil de fiecare dată.

La fel ca atunci când vine vorba de noile modele, și aici materialele folosite sunt de ultimă generație, obiectivul principal fiind confortul celor care poartă piesele din noua colecție. Noua colecție vestimentară este completată de o gamă nouă de accesorii, pantofi și genți.

Pentru producția noii colecții Automobili Lamborghini a încheiat un parteneriat cu Swinger International, ceea ce este o premieră, toate colecțiile lansate până acum fiind produse și comercializate in-house. Iar acest lucru nu poate decât să ne bucure pentru că noua colecție se va găsi în mult mai multe puncte și nu doar în showroom-urile Lamborghini.

Citește și: Lamborghini Squadra Corse a prezentat SC18

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.