Lavazza relansează gama Qualità Oro în magazinele românești

0
41
Lavazza - gama Qualita Oro

Lavazza lansează noua gamă Qualità Oro în magazinele românești, anunțând, totodată, încheierea unui parteneriat strategic cu distribuitorul local Aquila Part Prod Com SRL.

Lavazza a lansat în România cea mai nouă variantă a gamei Qualità Oro, unul dintre blendurile sale de cafea cu tradiție, printr-un eveniment special la București. Noile produse surprind esența gustului sofisticat și emblematic italian, dând un nou sens îmbinării tradiției cu inovația, dar păstrând totodată ideea unui produs premium.

Creat prima oară în 1956 și transmis din tată în fiu de peste 60 de ani, gustul Qualità Oro este ideal pentru iubitorii cafelei italiene. Acesta reflectă perfect istoria Lavazza, precum și pasiunea sa pentru excelență și dorința de inovație atât de specifice mărcii.

Acest blend emblematic este relansat astăzi cu o nouă identitate, modernă, rezultatul unei lungi călătorii care a transformat Qualità Oro într-o cafea premium și mai rafinată, dar încă fidelă valorilor tradiționale de înaltă calitate.

Astăzi, Lavazza Qualità Oro înseamnă simfonia perfectă a gustului într-o ceașcă: o combinație unică de diferite tipuri de boabe Arabica selectate dintre cele bune din America Centrală și de Sud, creând o aromă inconfundabilă cunote fructate și arome dulci braziliene.

Alături de prezentarea noii identități Qualità Oro, evenimentul a fost totodată ocazia ideală pentru a prezenta oficial noul parteneriat strategic al Lavazza cu distribuitorul local Aquila Part Prod Com SRL, un partener de încredere cu ajutorul căruia producătorul italian dorește să își consolideze prezența pe piața locală.

Din 1895, Lavazza a fost sinonim cu cafeaua italiană, iar în ultimii 120 ani, compania a contribuit la răspândirea culturii cafelei la nivel global. Produsele și valorile companiei continuă să fie apreciate de consumatorii români, adevărați cunoscători ai artei cafelei pentru care Lavazza este un brand iubit, cu produse de calitate și o experiență indiscutabilă.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.