Mașinile italiene au acum spațiul lor în cadrul Țiriac Collection

0
219
Tiriac Collection - bellezze italiane

Începând cu weekend, mașinilie italiene au o zonă specială în galeria Țiriac Collection. Zona “Bellezze italiane” face parte din nouă formulă de amenajare a spațiului interior.

Pentru a evidenția mai bine diversitatea exponatelor și originea mărcilor prezentate, vehiculele au fost grupate în funcție de țările de proveniență. Astfel, țări precum Italia,  Franța, Germania, Marea Britanie, Italia sau SUA au propriul spațiu expozițional.

Acestora li se adaugă o zonă special gândită pentru mașinile foarte puternice, precum modele Ferrrari, Porsche sau Ford care au scris istorie în clasele lor, și un spațiu cofigurat să te poarte într-o călătorie în jurul Globului, unse se regăsesc mașini din țări precum Japonia, Irlanda sau Suedia.

Citește și: Boris Becker și-a regăsit Ferrari-ul în colecția lui Ion Țiriac

Odată cu noua amenajare a spațiului, la Țiriac Collection au fost expuse și o serie de autovehicule din colecția lui Ion Țiriac care nu au mai fost prezentate până acum publicului, precum: Chevrolet Corvette 35th Anniversary din anul 1988, Chevrolet Corvette 40th Anniversary din 1993, Ford GT Coupe din 2005 sau Ford Mustang Shelby GT500 din 1969, alături de alte noutăți.

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește in prezent 173 de modele auto și moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Programul de vizitare este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00.

Galeria a lansat de curând o aplicație proprie pentru smartphone, Țiriac Collection Mobile App, disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS pe care o poți descărca gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.