Michael 50: expoziția dedicată lui Michael Schumacher este deschisă la Muzeul Ferrari

0
149
Expozitia Michael 50 va fi deschisa la Muzeul Ferrari

Michael Schumacher a împlinit 50 de ani pe data de 3 ianuarie 2019, iar cei de la Ferrari au inaugurat o expoziție specială în cadrul Muzeului Ferrari de la Maranello.

Michael Schumacher are un loc special în istoria Ferrari. Între 1996 și 2006, pilotul german a câștigat 5 titluri mondiale în Formula 1 și a jucat un rol crucial în câștigarea celor 6 titluri mondiale la constructori de Ferrari în aceeași perioadă.

Michael Schumacher este cel mai de succes pilot din istoria Scuderiei Ferrari, iar pe 3 ianuarie 2019 a împlinit 50 de ani. Ocazia perfectă pentru cei de la Ferrari de a-i mulțumi încă o dată pentru succesele din Formula 1, dar și pentru implicarea sa în toate modelele de serie lansate de Ferrari în acea perioadă.

Dacă ajungi în Italia la început de an este obligatoriu să pui o vizită la Maranello pe lista lucrurilor pe care trebuie să le faci. Chiar dacă ai ținut sau nu cu Michael Schumacher și chiar dacă nu ești cel mai mare fan Formula 1 din lume.

Vei avea ocazia să descoperi o colecție întreagă de obiecte care i-au aparținut pilotului german, mașinile cu care a câștigat titlurile mondiale, dar și numeroase lucruri personale care nu au fost expuse încă niciodată.

Expoziția “Michael 50” este organizată în colaborare cu fundația Keep Fighting și o mare parte din fondurile strânse vor fi donate.

Prețul unui bilet de intrare pentru un adult este de 16 euro, studenții și cei peste 65 de ani plătesc 14 euro, iar pentru un copil biletul este de 6 euro. Muzeul Ferrari de la Maranello este deschis în fiecare zi între orele 9:30 și 18:00.

Notează și adresa pentru a ajunge la Muzeul Ferrari: Museo Ferrari – Via Dino Ferrari 43 – 41053 Maranello (MO)

Citește și: Ferrari, America, Indy si raţiunile comerciale

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.