Muzeele Ferrari au atras peste 540.000 de vizitatori în 2018

0
317
Muzeul Ferrari

Cele două muzee dedicate mărcii Ferrari, de la Maranello și Modena, au stabilit un nou record în ceea ce privește numărul de vizitatori.

În 2018, peste 370.000 de vizitatori au fost la Muzeul Ferrari din Maranello, un an bogat în evenimente, ținând cont că Ferrari a aniversat cu stil cei 70 de ani de existență.

Punctele de atracție sunt acum cele trei expoziții: “Driven by Enzo” – o colecție a mașinilor cu patru locuri conduse de Enzo Ferrari, și “Passion and Legend”, un omagiu adus fondatorului companie, și “Michael 50”, expoziția dedicată pilotului german Michael Schumacher care a împlinit 50 de ani pe 3 ianuarie.

Muzeul Ferrari din Modena a avut peste 175.000 de vizitatori anul trecut, cu 11% mai mulți decât în 2017. Aici expoțziția principală a fost “Il Rosso & Il Rosa”, dedicată femeilor care au avut o legătură cu marca italiană de-a lungul timpului.

S-a confirmat astdfel, încă o dată, că cele două muzee Ferrari, de la Maranello și Modena, sunt unele dintre principalele atracții din Italia pentru turiști.

Citește și: Două expoziții la Maranello cu ocazia a 120 de ani de la nașterea lui Enzo Ferrari

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.