MV Agusta lansează o ediție specială împreună cu Pirelli

0
53

MV Agusta va prezenta în cadrul EICMA (Salonul de Motociclete de la Milano) o versiune specială a Brutale 800 RR creată alături de Pirelli pentru a marca începerea unui parteneriat și mai strâns cu compania italiană care va furniza de acum pneuri pentru toate modelele de stradă MV Agusta. 

MV Agusta a anunțat că a semnat un parteneriat cu Pirelli care va deveni astfel unic furnizor de anvelope pentru toate creațiile pe două roți ale fabricii din Schiranna.

Legătura dintre cei doi giganți italieni este însă mult mai veche iar acest nou nivel al relației dintre cele două branduri va fi celebrată printr-o motocicletă produsă în serie limitată: Brutale 800 RR Pirelli.

Modificată de Centrul de Cercetare Castiglioni și Pirelli Design prin laboratorul din Bicocca, această versiune va fi construită într-o serie limitată și va beneficia de niște detalii unice.

Brutale 800 RR Pirelli este disponibilă în combinația albastru/negru sau roșu/negru

Platforma tehnică este neschimbată, versiunea Pirelli oferind tot ceea ce pune pe tavă și un Brutale 800 RR obșinuit – deși acest cuvânt este prea tern pentru a descrie motocicleta despre care vorbim. Motorul este și tot acela cu trei cilindrii în linie, modificările adresând mai ales detalii stilistice. Spre exemplu, șaua este specială cu cusături în ton cu combinațiile de culori disponibile pentru rezervor și aripi. Partea de jos a cadrului este neagră la fel cum este și suportul pentru far. În plus, jantele împrumută elemente de la modelul inspirat din competiții – F4.

Citește și: Vespa reînvie „Sei Giorni” cu o ediție specială

Cum era de așteptat, o îmbunătățire evidentă vine la capitolul pneuri. Dacă Brutale 800 RR standard vine încălțat cu Pirelli Diablo Rosso III, pentru versiunea semnată de constructorul de anvelope s-au pregătit Pirelli Diablo Supercorsa SP (120/70 ZR17 pe față respectiv 200/55 ZR17 pe spate, pe janta specială 15cm). În plus, pneurile vor avea talonul vopsit în culoarea rezervorului și a aripilor – albastru sau roșu.

Brutale 800 RR Pirelli va fi prezentată pentru prima dată publicului larg în cadrul Salonului Moto de la Milano din perioada 7-12 noiembrie 2017. 

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.