Noul film cu James Bond se va filma și în orașul italian Matera

0
39
Matera - Noul film cu James Bond

Orașul Matera, Capitală Culturală Europeană 2019, este și noul teren de joacă al agentului Bond. James Bond.

Filmările pentru noul Bond vor începe la Matera, pe 6 aprilie, urmând ca filmul să ajungă în cinematografe în prima parte a anului 2020. În rolul lui Bond va fi Daniel Craig, pentru a cincea și ultima oară, iar o mare parte dintre filmări vor avea loc în orașul italian Matera.

Echipa de filmare a stabilit deja locurile unde vor avea loc scenele din film. Astfel, se pare că Bond va fi văzut trecând prin centrul istoric al orașului, va intra în și în catedrală, iar piațetele și străzile pietruite vor fi scenariul unor urmăriri ca în Bond.

După urmăririle prin oraș, Bond va intra în Sassi, peșterile din munte devenite între timp sit protejat Unesco.

Agentul 007 nu este la prima sa vizită în Italia, de-a lungul timpului având aventuri fabuloase în Veneția, Roma, Siena, Lacul Como, Cortina D’Ampezzo sau pe coasta Sardiniei. Dar în Bond 25, așa cum este cunoscut pentru moment ultimul film din serie, ajunge în premieră într-o zonă atât de sudică din Italia continentală.

Matera este un oraș popular printre regizorii și producătorii de filme. Aici s-au filmat peste 50 de filme și producții TV.

Îți place să călătorești? Citește și TRAVELING MAG!

Matera se află în regiunea Basilicata din sudul Italiei, una dintre cele mai sărace zone ale țării. Orașul era renumit pentru celebrele sassi, peşterile-case, acestea fiind locuite aproape fără întrerupere vreme de 9000 de ani, Matera fiind una din prime aşezări umane de pe teritoriul Italiei.

Cu siguranță numirea orașului Matera ca și Capitală Culturală Europeană în 2019, dar și includerea zonei în filmările pentru un nou film din seria Bond vor atrage acum un număr și mai mare de turiști.

Așa că dacă vrei să-l vezi pe Daniel Craig în acțiune programează-ți vacanța acolo începând cu data de 6 aprilie.

Citește și: Locuri “savuroase” din Emilia-Romagna

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.