Noul Pur Power Perle Minerale te ajută să speli vasele mai ușor

0
16

După o sesiune de gătit în familie, noul Pur Power Perle Minerale este responsabil cu spălatul vaselor.

Pentru acest final de an, Pur îți propune un nou produs ce combină un design de impact, rafinament, performanța și eficiența dovedite în spălarea vaselor. Noua gamă premium Pur Power Perle Minerale are la bază o formulă puternică împotriva grăsimii, fiind îmbunătățită cu parfumuri inspirate din industria cosmetică.

Noul Pur conține perle minerale de origine naturală, vizibile în interiorul sticlei ceea ce îți vor oferi o experiență senzorială inedită și vor aduce un strop de culoare în bucătăria ta.

Pur Power Perle Minerale este disponibil în două variante: Pur Prospețimea Apei&Flori de Lotus și Pur Rodie&Flori de Portocal, în gramaj de 450 ml.

Și prin această nouă gamă, Pur contribuie la protejarea mediului înconjurător, ambalajele produselor Pur Power Perle Minerale fiind realizate 100% din plastic reciclat.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

Berti Panaiot
Primul cuvânt legat de Italia, pe care l-am auzit când eram foarte, foarte mic, a fost Ferrari. Acum pe lista de preferințe s-au adăugat pizza, paste și nu, numai. Atunci când vreau o vacanță perfectă, îmi fac bagajul și plec spre Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.