Noutățile Vespa pentru 2019

0
105
Vespa 2019

Pentru 2019, gamele Vespa Primavera și Vespa Sprint sunt disponibile în culori noi, iar versiunea Vespa Sprint S are și un pachet grafic complet nou. Vespa Sei Giorni vine cu un motor nou de peste 23 CP.

Atunci când vine vorba de scootere, clar Vespa se află pe primul loc în topul preferințelor noastre. Și, cel mai probabil, dacă ai ajuns pe pizzasipaste.ro la tine este la fel.

La Salonul Moto de la Milano, desfășurat săptămâna trecută, Vespa a prezentat și principalele noutăți pentru 2019.

Modelul Vespa Primavera poate fi comandat în noile culori Verde Relax, Bianco Innocenza, Nero Vulcano, Rosso Passione și Blu Energia.

Versiunea Primavera Touring este disponibilă avum și cu un nivel de echipare pentru cei pasionați de călătorii mai lungi, la care se adaugă culorile Verde Bosco și Rosso Vignola, plus o tapițerie nouă pentru șaua scooterului.

Versiunea Vespa Primavera S primește un instrumentar de bord digital cu un ecran TFT full colour, pentru versiunile de peste 50 cmc.

Cel mai sportiv model Vespa din familia “small body”, Vespa Sprint este disponibil în culorile Giallo Estate, Bianco Innocenza, Nero Lucido și Rosso Passione. Și pentru acest model este disponibilă o tapițerie nouă pentru șa.

Vespa Sprint S vine cu un display TFT, în versiunile de peste 50 cmc, cu o schemă de culori roșu – negru nouă și cu jante în culorile Grigio Titanio (mat), Grigio Materia și Blu Vivace.

Vespa Sprint S

Vespa Sei Giorni este definiția pură a tradiției Vespa sport, fiind succesorul modelului original din 1951, “Sei Giorni”. Pentru 2019, versiunea exclusivistă, produsă în serie limitată, este disponibile cu multe îmbunătățiri caracteristice familie Vespa GTS.

Modelul Vespa Sei Giorni este echipat cu motorul 300 hpe (High Performance Engine), cel mai puterni și eficient din istoria Vespa care are 23,8 CP la 8.250 rpm și un cuplu maxim de 26 Nm la doar 5.250 rpm.

Vespa Sei Giorni

De asemenea, Vespa Sei Giorni vine cu numeroase modificări de stil, care fac acest model și mai atractiv.

De asemenea, tot la Salonul Moto de la Milano a fost prezentată și gama de accesorii pentru 2019. Gama Vespa Total Look 2019 este disponibilă deja online pe store.vespa.com.

Citește și: Saint Laurent și Vespa și-au unit forțele pentru un model special

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.