„O noapte la Veneția” va debuta la Opera Comică pentru Copii

0
90

Spectacolul „O noapte la Veneția” de Johann Strauss va debuta la Opera Comică pentru Copii în 11-12 noiembrie, regizat de Cristian Mihăilescu.

Dintre operetele lui Johann Strauss, „O noapte la Veneția” este printre cele mai cunoscute. Caracterul amuzant al evenimentelor, decorul de basm și personajele fac din spectacol unul apreciat de multe generații. Vor fi șapte reprezentații la Opera Comică pentru Copii, în 10, 11, 12, 18, 19, 24 și 26 noiembrie. Spectacolul regizat de Cristian Mihăilescu îmbină visul, comedia dar și elementele poetice – toate prin interpretarea unui grup de artiști tineri. Biletele pentru reprezentații încep de la 15 lei iar mai multe detalii poți găsi aici.

„O noapte la Veneția” este, la origine, o operetă în trei acte care a avut premiera în 1883 la Berlin și apoi la Viena. A devenit una dintre cele mai cunoscute opere de artă teatrală ale lui Strauss, fiind pusă în scenă de-a lungul aniilor și la New York sau Londra. Au existat și adaptări cinematografice ale operetei, cele mai cunoscute fiind ecranizările din 1934 și, respectiv, 1953.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.