O poveste frumoasă cu BMW Seria 8 Coupé la Veneția

0
124
O poveste frumoasă cu BMW Seria 8 Coupé la Veneția

Spectaculoasa reclamă TV din centrul campaniei de lansare pe piaţă a noului BMW Seria 8 Coupé are ca motiv impactul emoţional al unei experienţe complet noi a mobilităţii, care este realizată în premieră.

Noul BMW Seria 8 Coupé este mai mult decât un simplu automobil sport. Prin acest model, BMW oferă o nouă abordare în segmentul de lux, făcând din automobilele visuri ce devin realitate şi creând experienţe unice.

Condus pe lângă magnificele palate şi pe sub podul Rialto, noul BMW Seria 8 Coupé parcurge Canal Grande – un traseu care nu a mai fost parcurs niciodată de un automobil. Pentru eroul din spatele volanului, a cărui poveste este spusă într-un scurtmetraj, visul din copilărie devine realitate odată cu condusul maşinii prin Veneţia. Totodată, spectatorii au parte de o perspectivă complet nouă a Veneţiei, cu un automobil spectaculos în prim plan.

Filmul, care este regizat de Daniel Wolfe, este despre un tânăr veneţian, care în copilărie îşi descoperă dragostea pentru automobile în general şi pentru BMW în special. Un model BMW M1 devine jucăria lui favorită, iar un prieten ce construia bărci îl introduce în lumea fascinantă a tehnologiei motoarelor.

Dar, într-un oraş în care bărcile sunt singurul mijloc de transport, dorinţa sa pentru plăcerea de a conduce rămâne neîndeplinită, acesta fiind motivul pentru care părăseşte Veneţia în adolescenţă şi se întoarce abia peste câţiva ani. Iar acum, în cele din urmă, visul său din copilărie devine realitate – cu noul BMW Seria 8 Coupé şi conducând pe pontoane care deschid drumul pentru o călătorie auto unică prin reţeaua de canale din oraşul său natal.

Scenariul este simbolic pentru eforturile de a face ceea ce pare imposibil să prindă contur şi de a transforma visele îndelungate în realitate.

Pentru a permite ca această filmare să aibă loc, autorităţile din Veneţia – pentru prima dată în istoria oraşului – au eliberat BMW Group un permis de a monta o structură de pontoane care ar făcut ca automobilului să fie condus prin faimosul decor al centrului istoric al oraşului.

Acolo unde gondolele, vaporaşele şi bărcile cu motor mici au fost singurul mijloc de transport timp de secole, noul BMW Seria 8 Coupé a devenit un adevărat pionier al plăcerii condusului – deschizând efectiv un drum nou. Scenele senzaţionale au fost filmate parţial cu ajutorul dronelor iar reclamele vor fi difuzate la nivel mondial pe TV, dar şi online.

Prin prezentarea spectaculoasă a noului BMW Seria 8 Coupé în decorul istoric al Veneţiei, BMW oferă o continuare foarte vizibilă a campaniei pe care a iniţiat-o recent în segmentul de lux. Acum, modelele din acest segment poartă o semnătură nou proiectată cu numele companiei, Bayerischer Motoren Werke, scris complet.

Noul BMW Seria 8 Coupe va fi disponibil în România începând de pe 24 noiembrie.

Pasionat de călătorii? Citește și TRAVELING MAG

Citește și: Locuri “savuroase” din Emilia-Romagna

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.