Optica București și-a făcut lansarea cu colecția de rame și ochelari de soare Gucci

0
193
Eveniment lansare Optica Bucuresti - Gucci

Optica București s-a lansat oficial pe data de 1 septembrie în centrul Capitalei și a avut în prim plan lansarea noii colecții de rame și ochelari de soare Gucci.

Noua optică oferă servicii premium de consulțație și consiliere și pune la dispoziția clienților o selecție specială de branduri celebre de rame de ochelari, precum Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen, Puma, Salvatore Ferragamo și Carolina Herrera.

Gucci este a reprezentat dintotdeauna în lumea modei un etalon, datorită design-ului deosebit, adaptat stilului de viață contemporan. Este simbolul luxului, fiind lider mondial pe segmentul ochelarilor de soare și de vedere.

,,Optica București este gândită ca un destination store, pentru că oferim produse și servicii premium, unice pe piață, de la consultația inițială, până la consultanță de imagine și client service. Brandurile de lux reprezintă o selecție care se încadrează în ultimele de tendințe ale sezonului, în stilurile urban & fashion”, a afirmat Paul Dorobanțu, manager Optica București.

Consultanța de imagine privind alegerea unei rame potrivite trăsăturilor și trendurilor, selectarea unei lentile de calitate şi montajul adecvat sunt elementele care asigură servicii de calitate complete si personalizate pentru fiecare client în parte.

Partenerii evenimentului au fost K Optic, importator și distribuitor unic în România pentru mărcile de renume și Essilor, lider mondial în rândul companiilor producătoare de lentile de ochelari.

Citește și: “STRANGER & STRONGER” – noua colecție Diesel pentru toamna/iarna 2018

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.