Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco, vor intra împreună în Ferma vedetelor

0
228
Patricia Paglieri

Ferma vedetelor se pregătește pentru lansarea celui de-al treilea sezon ce se anunță a fi unul plin de neprevăzut, intens și cu legături puternice ce trec dincolo de bariera ecranului.

Dacă până acum s-a vorbit de prietenii strânse, acum familia vine pe primul loc. Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au acceptat provocarea Ferma vedetelor și vor intra împreună în această aventură.

Talentul culinar al Patriziei este un atu absolut necesar în fermă, iar creativitatea ei va fi indispensabilă în momentele în care ingredientele se împuținează pe rafturi.

Sunt foarte încântată de acest proiect și abia aștept să îl văd la televizor! Faptul că am participat alături de Francesco face ca acest proiect să fie unul foarte drag sufletului meu. Mă bucur că am putut trece împreună printr-o astfel de experiență, mi se pare că este ceva unic ce poți împărtăși cu copilul tău!” – Patrizia Paglieri

Francesco este un tânăr carismatic și descurcăreț, care privește cu entuziasm această provocare.

Ferma vedetelor mi se pare un proiect foarte greu, dar foarte frumos! Am trecut prin multe lucruri acolo, dar m-am bucurat mult de fiecare clipă! Mi-am făcut prieteni și pot spune că este și va rămâne o amintire unică pentru mine!” – Francesco Paglieri

Monica Bârlădeanu și Nea Rață sunt pregătiți pentru noi provocări în cel de-al treilea sezon Ferma vedetelor! Drame, trăiri, situații limită și provocări psihologie – toate vor fi gestionate cu delicatețe de Monica, iar Nea Rață va pregăti fel de fel de probe pentru cei 12 concurenți.

Încearcă și rețeta: Spaghete cu sos de roșii și ardei

Iată lista perechilor de concurenți:

Andrei și Grațiela Duban
Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu
Patrizia Paglieri si fiul sau, Francesco
Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu
Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha
Rona Hartner si Daniel Iordachioaie

Emisiunea se va difuza în prima parte a acestui an la PRO TV.

Foto: Facebook Patrizia Paglieri / PRO TV

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.