Perini Navi prezintă noile Eco Tender și S/Y E-volution

0
46

Printre cei mai renumiți constructori de iahturi, Perini Navi a prezentat la Milano două noi modele: Eco Tender cu o lungime de 25 de metri și S/Y E-volution care măsoară 42 de metri. 

Având experiența construcției a peste 60 de modele de iahturi, noile modele Eco Tender și S/Y E-volution ale Perini Navi se ridică la cele mai înalte standarde ale pieței și propun tehnologii hibride, în rând cu noile cerințe în domeniu. Ambele au fost anunțate publicului în cadrul unei conferințe de presă în Milano, 60 M S/Y Seven fiind un al treilea model care va ajunge la clienți începând cu 2018.

Design modern pentru un iaht cu pânze și, în plus, propulsie hibridă aliniată cerințelor secolului 21

Eco Tender-ul de 25 de metri a venit în urma dorinței unui client care a vrut să aibă un Tender cu propulsie hibridă care să împărtășească, însă, toate celelalte caracteristici cu ambarcațiunea obișnuită. Design-ul este marca lui Franco Romani, nava de 25 de metri beneficiind din plin de folosirea aluminiului. În sine, acest model este o combinație între un tender autentic și un chase boat. Sub punte, o familie întreagă are loc cu ușurință și, în plus, poate acomoda și oaspeți.

Citește și: Azimut a prezentat noul S7 în premieră la Cannes

E-Volution-ul din seria S/Y măsoară 42 de metri are un design realizat de Romani in-house alături de americanul Jim Pugh. Liniile elegante specifice constructorului peninsular și construcția din aluminiu se regăsesc și pe acest model, de asemenea unul hibrid. Greutatea totală este redusă prin prisma utilizării fibrei de carbon la catarg. În cazul lui E-Volution, un motor electric oferă propulsie alături de unul diesel tradițional.

Eco Tender este o creație cu o linie armonioasă și măsoară 25 de metri. Aspecte legate de interior, combinațiile coloristice și multe altele sunt la latitudinea clienților

Directorul Perini Navi, Lamberto Tacoli, a anunțat în cadrul evenimentului din Milano și data organizării celei de-a șaptea ediții a Perini Navi Cup. Astfel, în 2018, evenimentul se va ține la Yacht Club Costa Smeralda din Sardinia între 19 și 22 septembrie.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.