Premieră națională a modelului Huracán EVO la showroomul Lamborghini București

0
146
Lamborghini București

Automobili Lamborghini a redeschis ieri showroomul din București renovat recent, evenimentul marcând și premiera românească a noului Lamborghini Huracán EVO.

Noul automobil super sport V10 se bazează pe performanțele modelului Huracán Performante și încorporează un sistem de control al dinamicii automobilului și aerodinamică de ultimă oră.

La evenimentul de redeschidere a showroomului au fost prezenți, din partea Automobili Lamborghini, Andrea Baldi, CEO pentru regiunea EMEA și Konstantin Sychev, Director pentru Europa de Est și CIS, precum și Alin Tapalagă, Directorul general al Porsche Inter Auto România și Adrian Pascu, Director al Diviziei de branduri de lux în cadrul PIA România, compania care operează showroomul Lamborghini București.

Marca Lamborghini este prezentă oficial în România din anul 2008, showroomul dedicat fiind inaugurat cinci ani mai târziu, în 2013

Situat în partea de nord a capitalei, showroomul Lamborghini București, proaspăt redecorat, încorporează noul design corporativ al mărcii, oferind un studio exclusiv Ad Personam pentru personalizare, alături de zonele de prezentare a celor mai recente supercaruri ale mărcii.

Lucrările de redecorare a showroom-ului de 309 metri pătrați s-au derulat pe o perioadă de peste trei luni. Suprafața totală a service-ului dedicat Lamborghini este de aproximativ 250 de metri pătrați, incluzând zona de reparații, zona de schimbare anvelope și depozitul de piese de schimb.

În anul 2018, piața românească a înregistrat o creștere semnificativă față de anul precedent. 2019 va fi primul an întreg pentru vanzările Super SUV-ului Urus. Livrările noului Huracán EVO au început, în timp ce vânzările pentru Aventador V12 continuă, sporind prezența Lamborghini pe piață.

Noul Lamborghini Huracán EVO oferă tehnologii superioare pentru o plăcere sporită la condus, cu un design nou pentru o aerodinamică îmbunătățită. Sistemul LDVI al Huracán EVO (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata), cu logică predictivă, asigură o dinamică perfectă la condus, controlând sistemele mașinii, inclusiv tracțiunea integrală, suspensia, vectorizarea cuplului și direcția integrală pentru parametri redefiniți de reacție, agilitate și ușurință la condus. EVO preia motorul de la Huracán Performante, cu 640 CP și un cuplu de 600 Nm, și are un nou sistem de infotainment cu o conectivitate avansată. Este disponibil și în versiunea Huracán EVO Spyder decapotabil.

Preț de pornire recomandat (fără TVA 19%): 185.947 € pentru Huracán EVO; 204.368 € pentru Huracán EVO Spyder.

Lamborghini București

Lamborghini Urus este primul Super SUV din lume. Designul, performanțele, dinamica și experiența la condus reflectă ADN-ul său pur Lamborghini. Este potrivit pentru condusul de zi cu zi, în orice condiții.

Cu un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, cu 650 CP și un cuplu de 850 Nm pentru performanțe maxime, Urus accelerează de la 0 la 100 km / h în 3,6 secunde și atinge o viteză maximă de 305 km / h. Dispune de un sistem de 4WD cu vectorizare activă a cuplului și un sistem de direcție integrală pentru o manevrabilitate perfectă, împreună cu frânele ceramice din carbon, suspensia pneumatică adaptivă și stabilizarea activă a ruliului pentru siguranță și confort maxime. Sunt disponibile până la șase moduri diferite de conducere prestabilite, precum și modul EGO.

Preț de pornire pentru URUS (fără TVA 19%): 179.151,32 €.

Lamborghini București

Lamborghini Aventador SVJ este vârful de gamă al mașinilor super sport Lamborghini V12. Această nouă generație a modelului legendar Lamborghini V12 este limitată la 900 de unități, iar în versiunea Roadster, la doar 800.

Aventador SVJ, titularul recordului pentru autoturismele de serie de la Nürburgring-Nordschleife, prezintă un nou design axat pe performanța aerodinamică. Motorul său V12 cu aspirație naturală oferă o putere de 770 CP, tracțiune integrală și direcție integrală, pentru supremație tehnică.

Materialele ușoare, soluțiile de racing și ALA 2.0 oferă performanțe optime de manevrare, cu o accelerație de la 0 la 100 km / h în 2,8 secunde și o viteză maximă de peste 350 km / h.

Preț de pornire recomandat pentru Aventador SVJ (fără TVA 19%): 351.933,42 €.

Lamborghini București

Citește și: Lamborghini Huracán EVO: tehnologii noi care amplifică emoțiile atunci când ești la volan

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.