[VIDEO] Primele imagini din Calendarul Pirelli 2019

0
540

Calendarul Pirelli a fost întotdeauna mai mult decât o serie de fotografii frumoase, fiind mereu și o imagine a societății și timpurilor contemporane.

Și, uneori, înaintea acestora.

Gigi Hadid, Laetitia Casta, Misty Copeland și Julia Garner sunt vedetele feminine care vor apărea în paginile celui mai celebru calendar din lume.

Albert Watson, unul dintre cei mai de succes fotografi din lume, a produs calendarul din 2019, realizând o serie de fotografii extraordinare care reflectă visele și ambițiile din secolul 21.

Ședințele foto au avut loc în Miami și New York, iar Watson, care a fotografiat peste 100 de coperți ale revistei Vogue, a surprins viziunea sa în patru povești cinematografice.

Prin intermediul lentilei și imaginației sale, pătrundem în viața a patru femei, și a partenerilor acestora, explorând calea lor de a-și atinge visele și ambițiile.

În prim plan sunt șapte vedete din lumea modei și a filmului, fotografiile fiind trase 16:9, reprezentând ideea cinematică din spatele poveștilor.

Supermodelul Gigi Hadid joacă rolul unei femei bogate care se bazează pe designerul și mentorul ei Alexander Wang să dea un nou sens vieții sale.

Actrița și modelul Laetitia Casta joacă rolul unui artist care își visează viitorul. Neîncrezătoare în talentul său ea joacă rolul unei chelnerițe, fiind susținută în drumul spre succes de prietenul ei, interpretat de balerinul ucrainean Sergei Polunin.

Balerina Misty Copeland pjoacă rolul unei dansatoare care vrea să ajungă la prestigioasa Operă din Paris împreună cu prietenul său Calvin Royal III. Ea lucrează într-un bar de striptease așteptând să dea lovitura.

Actrița Julia Garner interpretează un fotograf care lucrează la grădina botanică, fiind pasionată de plantele rare și ea fiind în așteptarea momentului în care să se afirme la nivel internațional.

Calendarul Pirell 2019 va fi prezentat oficial, cel mai probabil, în luna noimebrie a acestui an.

Iată câteva imagini filmate în culisele ședințelor foto din luna aprilie.

Citește și: Albert Watson este fotograful Calendarului Pirelli 2019

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.