Restaurantul gourmet La Stüa de Michil, din cadrul hotelului La Perla di Corvara din Alta Badia, Italia, și-a păstrat steaua Michelin și în ghidul lansat în Italia.
Restaurantul este condus de tânărul chef Nicola Laera, care a crescut sub îndrumarea prestigiosului chef Norbert Niederkofler, deținător a trei stele Michelin, și care a contribuit la succesul restaurantelor St. Hubertus di San Cassiano și Bio Hotel Hermitage din Madonna di Campiglio.
Chef Nicola Laera se ocupă de cele cinci bucătării din cadrul hotelului: Les Stües, unde se servește micul dejun și cina, bistrot-ul La Perla, o veritabilă călătorie în lumea gusturilor italiene, L’Murin, Ladinia, restaurant cu specialități locale, și, desigur, La Stüa de Michil.
La Stüa de Michil este un restaurant cu două încăperi cu mobilier din lemn, care reflectă stilul rustic italian. Meniul, creat de chef Nicola Laera, conține feluri de mâncare care surprind prin gust și rafinament. Soarele, norii, ploaia, zăpada și vântul sunt ingredientele care condimentează fiecare fel de mâncare, în funcție de perioada anului în care ajungi acolo.
În meniu vei găsi preparate locale, dar și alte specialități, chef Nicola Laera acordând o atenție deosebită ingredientelor și savorilor locale. Desigur, totul este completat de o listă excelentă de vinuri, cu prețuri cuprinse între 30 și 1.300 de Euro sticla
Antreurile au prețuri cuprinse între 28 și 34 de Euro, o porție de paste costă 34 de Euro, iar felul principal trece de 40 de Euro.
Restaurantul Stüa de Michil a primit o stea Michelin în 2002 iși a pastrat-o de atunci în fiecare an, inspectorii care realizează Ghidul Michelin considerându-l unul dintre cele mai romantice restaurante din Italia.
Dacă te-am convins, poți rezerva acum o cameră la Hotel La Perla di Corvara începând de la 561 de Euro de persoană pentru 4 nopți (de duminică până joi). Prețul include un credit pentru masă în valoare de 40 de Euro/zi/persoană.