Restaurantul La Stüa de Michil rămâne cu o stea și în Ghidul Michelin Italia 2018

Berti Panaiot
Berti Panaiot
Primul cuvânt legat de Italia, pe care l-am auzit când eram foarte, foarte mic, a fost Ferrari. Acum pe lista de preferințe s-au adăugat pizza, paste și nu, numai. Atunci când vreau o vacanță perfectă, îmi fac bagajul și plec spre Italia.

Restaurantul gourmet La Stüa de Michil, din cadrul hotelului La Perla di Corvara din Alta Badia, Italia, și-a păstrat steaua Michelin și în ghidul lansat în Italia.

Restaurantul este condus de tânărul chef Nicola Laera, care a crescut sub îndrumarea prestigiosului chef Norbert Niederkofler, deținător a trei stele Michelin, și care a contribuit la succesul restaurantelor St. Hubertus di San Cassiano și Bio Hotel Hermitage din Madonna di Campiglio.

Chef Nicola Laera se ocupă de cele cinci bucătării din cadrul hotelului: Les Stües, unde se servește micul dejun și cina, bistrot-ul La Perla, o veritabilă călătorie în lumea gusturilor italiene, L’Murin, Ladinia, restaurant cu specialități locale, și, desigur, La Stüa de Michil.

Restaurant La Stua del Michil

Vizitează Italia: Hotelurile din Positano

La Stüa de Michil este un restaurant cu două încăperi cu mobilier din lemn, care reflectă stilul rustic italian. Meniul, creat de chef Nicola Laera, conține feluri de mâncare care surprind prin gust și rafinament. Soarele, norii, ploaia, zăpada și vântul sunt ingredientele care condimentează fiecare fel de mâncare, în funcție de perioada anului în care ajungi acolo.

Restaurant La Stua del Michil

În meniu vei găsi preparate locale, dar și alte specialități, chef Nicola Laera acordând o atenție deosebită ingredientelor și savorilor locale. Desigur, totul este completat de o listă excelentă de vinuri, cu prețuri cuprinse între 30 și 1.300 de Euro sticla

Antreurile au prețuri cuprinse între 28 și 34 de Euro, o porție de paste costă 34 de Euro, iar felul principal trece de 40 de Euro.

Restaurant La Stua del Michil

Restaurantul Stüa de Michil a primit o stea Michelin în 2002 iși a pastrat-o de atunci în fiecare an, inspectorii care realizează Ghidul Michelin considerându-l unul dintre cele mai romantice restaurante din Italia.

Dacă te-am convins, poți rezerva acum o cameră la Hotel La Perla di Corvara începând de la 561 de Euro de persoană pentru 4 nopți (de duminică până joi). Prețul include un credit pentru masă în valoare de 40 de Euro/zi/persoană.

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Articole Similare