[REȚETĂ] Coffeetail Honey & Pear cu cafea Lavazza

Berti Panaiot
Berti Panaiot
Primul cuvânt legat de Italia, pe care l-am auzit când eram foarte, foarte mic, a fost Ferrari. Acum pe lista de preferințe s-au adăugat pizza, paste și nu, numai. Atunci când vreau o vacanță perfectă, îmi fac bagajul și plec spre Italia.
Preparare
5 minute
Gătire
0 minute
Dificultate
   
Nr. porții
1 x
Fel
Coffeetail
Regiune
Italia

Coffeetail Honey & Pear cu cafea Lavazza este o rețetă sugerată de specialiștii Lavazza Training Center din Torino pentru a te răcori în zilele călduroase. 

Noi spunem că merge oricând ai poftă de un „coffeetail”-uri, cu arome originale care se îmbină perfect cu aroma cafelei autentice italiene.

Ingrediente:

Espresso cu Lavazza Qualità Oro
Sirop de trandafiri
Apă minerală
Suc de pere
Dulceață de pere
Cuburi de gheata

Mod de preparare:

Turnați 20 ml de sirop de trandafir într-un pahar și adăugați 3-4 cuburi de gheață.

Adăugați 100 ml apă minerală și 50 ml suc de pere.

Turnați 50 ml Espresso Lavazza Qualità Oro.

Adăugați o felie de pară din dulceață ca garnitură și un pai și… Noroc!

Urmărește pizzasipaste.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Articole Similare