[REȚETĂ] Coffeetail Lavazza Coffee Spritz

Berti Panaiot
Berti Panaiot
Primul cuvânt legat de Italia, pe care l-am auzit când eram foarte, foarte mic, a fost Ferrari. Acum pe lista de preferințe s-au adăugat pizza, paste și nu, numai. Atunci când vreau o vacanță perfectă, îmi fac bagajul și plec spre Italia.

Lavazza Coffee Spritz este o reinterpretare a faimosului Spritz, un cocktail care a fost popular în Italia vreme de aproape 100 de ani.

Lavazza a combinat în 2014 cele două cuvinte, ”cafea” și ”cocktail”, în ceea ce se numește acum CoffeetailPrintre rețetele Lavazza de cocktailuri cu cafea, se numără și Lavazza Coffee Spritz, o băutură în care se înlocuiește tradiționalul Prosecco cu cafeaua preparată rece.

Ingrediente:

  • 50 ml Aperol;
  • 6/7 cuburi de gheață;
  • 30 ml apă minerală;
  • 30 ml espresso rece;
  • Coajă de portocală.

Mod de preparare:

  • Se obțin fâșii de 1 cm de coajă de portocală;
  • Se pun cuburile de gheață în pahar;
  • Se toarnă Aperol, urmat de cafeaua concentrată rece;
  • Se așază fâșiile de coajă de portocală pe pahar.

Serviți un coffeetail pentru desert sau ca final perfect pentru o cină plăcută, completând cu o băutură și o cafea în același timp.

Urmărește pizzasipaste.ro pe Facebook și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Articole Similare