[REȚETĂ] Coffeetail Lavazza № 10

Berti Panaiot
Berti Panaiot
Primul cuvânt legat de Italia, pe care l-am auzit când eram foarte, foarte mic, a fost Ferrari. Acum pe lista de preferințe s-au adăugat pizza, paste și nu, numai. Atunci când vreau o vacanță perfectă, îmi fac bagajul și plec spre Italia.

Experții Lavazza vin cu rețeta perfectă pentru această primăvară. Lavazza Coffeetail № 10 este combinația perfectă de prospețime și gust, echilibrată de aroma învăluitoare a cafelei, pentru o experiență gustativă unică.

În sfârșit, primăvara a sosit și a adus cu ea cele mai vii și frumoase culori și o vreme bună, ideală pentru plimbări sau o ieșire în parc, alături de prieteni și de o băutură proaspătă și răcoritoare.

Pentru a sărbători noul sezon și pentru a te încuraja să te bucuri la maximum de conexiunea cu oamenii din preajmă, Lavazza și-a îmbogățit colecția de rețete cu un nou coffeetail aromat și fresh:Lavazza Coffeetail № 10

Datorită mirosului său îmbietor, noul preparat te invită să te bucuri pe deplin de aromele și culorile noului sezon. Concepută special de experții Lavazza, această rețetă reprezintă ocazia perfectă de a-ți testa abilitățile de a pregăti un coffeetail, marca Lavazza, în câțiva pași simpli, chiar la tine acasă.

Odată cu vremea însorită, e timpul să renunți la hainele groase și să începi oficial dezghețarea după sezonul rece, cu o rețetă răcoritoare, inspirată de primăvară. Pentru a îmbrățișa și întâmpina noul sezon, rețeta propusă de experții Lavazza este combinația perfectă de prospețime și gust, echilibrată de aroma învăluitoare a cafelei, pentru o experiență gustativă unică.

Ingrediente:

25 ml limonadă de cireșe (15 ml Sprite sau Limonadă + 10 ml Sirop Cireșe amarena)

20 ml Cold Brew Concentrat

80g gheață zdrobită

Mod de preparare cafea Cold Brew

Cântărește 340g de cafea măcinată (Qualità Oro)

Măsoară 1.6l apă și înmoaie cafeaua măcinată în ea

Amestecă bine și lasă la infuzat la temperatura camerei între 8 și 12 ore

Strecoară folosind o sită mai întâi și ulterior un filtru de hârtie

Păstrează la frigider maximum o săptămână

Notă. Folosește produsul rezultat pentru rețeta Coffeetail N.10. Dacă nu vrei să prepari noua rețetă, atunci poți dilua o parte din concentratul Cold Brew cu 2 părți apă rece și toarnă peste gheața pentru o cafea cu gheață delicioasă!

Mod de preparare cafea limonadă de cireșe (pentru 1 l de produs)

Măsoară 0,6l de limonadă și 0,4l de sirop de cireșe

Amestecă și lasă la frigider

Prezentare

Umple sticlele de cafea preparată la rece și limonada cu cireșe în proporția potrivită

Așază cele două sticle lângă paharul umplut cu gheață zdrobită

Adaugă un pai și servește.

Urmărește pizzasipaste.ro pe Facebook și Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img