30 minute
25 minute



2 x

Paste
Ingrediente:
un dovleac mediu curățat și tăiat în bucăți,
o lingură și jumătate de ulei de măsline,
doi căței de usturoi,
un fenicul tăiat subțire,
patru cepe verzi,
două linguri de praf de chilli,
300g de paste conchiglie,
3 cârnați de porc
Mod de preparare:
Pune dovleacul într-o tavă cu apă, acoperă-l cu folie de aluminiu și coace-l pentru 10 miunte. Apoi dă-l prin blender.
Într-o tigaie, adaugă o lingură de ulei, usturoiul, feniculul, ceapa, jumătate din pudra de chilli și un pic de apă. Gătește totul pentru 5 minute. Adaugă compoziția în blender alături de dovleac și mixează până obții o textură omogenă.
Într-o oală separat, fierbe pastele și strecoară-le la final.
Pune o tigaie pe foc și prăjește în ulei de măsline carnea din cârnați, adaugând pudra de chilli rămasă. Peste carnea rumenită, adaugă pasta de dovleac și amestecă.
Servește pastele în boluri, adăugând pe deasupra sosul cu carne.