[REȚETĂ] Conchiglie cu cârnați și dovleac

Berti Panaiot
Berti Panaiot
Primul cuvânt legat de Italia, pe care l-am auzit când eram foarte, foarte mic, a fost Ferrari. Acum pe lista de preferințe s-au adăugat pizza, paste și nu, numai. Atunci când vreau o vacanță perfectă, îmi fac bagajul și plec spre Italia.
Preparare
30 minute
Gătire
25 minute
Dificultate
   
Nr. porții
2 x
Fel
Paste
Regiune

Ingrediente:
un dovleac mediu curățat și tăiat în bucăți,
o lingură și jumătate de ulei de măsline,
doi căței de usturoi,
un fenicul tăiat subțire,
patru cepe verzi,
două linguri de praf de chilli,
300g de paste conchiglie,
3 cârnați de porc

Mod de preparare:
Pune dovleacul într-o tavă cu apă, acoperă-l cu folie de aluminiu și coace-l pentru 10 miunte. Apoi dă-l prin blender.

Într-o tigaie, adaugă o lingură de ulei, usturoiul, feniculul, ceapa, jumătate din pudra de chilli și un pic de apă. Gătește totul pentru 5 minute. Adaugă compoziția în blender alături de dovleac și mixează până obții o textură omogenă.

Într-o oală separat, fierbe pastele și strecoară-le la final.

Pune o tigaie pe foc și prăjește în ulei de măsline carnea din cârnați, adaugând pudra de chilli rămasă. Peste carnea rumenită, adaugă pasta de dovleac și amestecă.

Servește pastele în boluri, adăugând pe deasupra sosul cu carne.

Încearcă și rețeta: Spaghetti punchy

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img