[REȚETĂ] Fusilli Toscano

0
42
Fusilli Toscano
Preparare
30 minute
Gătire
30 minute
Dificultate
   
Nr. porții
4 x
Fel
Paste
Regiune
Toscana

Fiecare regiune din Italia are propriile rețete de paste, dar sigur nu ai cum să greșești cu o farfurie de Fusili Toscano.

Ingrediente (pentru 4 porții):

500 grame paste fusilli
60 ml ulei de măsline
1 cățel de usturoi, tocat
250 grame roșii cherry tăiate în jumate
200 gramce pancetta, tăiată cubulețe
200 grame rucola
parmezan ras
sare, piper

Mod de preparare

Fierbe pastele conform indicațiilor de pe cutie în 4 litri de apă cu sare. Scurge-le de apă și adaugă pastele în tigaia cu sosul. Amestecă ingredientele și servește-le cu parmezan ras.

În timp ce se fierb pastele, prăjește într-o tigaie mai mare pancetta și usturoiul. Adaugă roșiile cherry și o mână de rucola și sotează aproximativ două minute.

Adaugă pastele și restul de rucola în tigaie și mai sotează un minut.

Asezonează cu parmezan, sare și piper după gust.

Încearcă și rețeta: Spaghete cu homar

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.