30 minute
30 minute



4 x

Paste
Toscana
Fiecare regiune din Italia are propriile rețete de paste, dar sigur nu ai cum să greșești cu o farfurie de Fusilli Toscano.
Ingrediente (pentru 4 porții):
500 grame paste fusilli
60 ml ulei de măsline
1 cățel de usturoi, tocat
250 grame roșii cherry tăiate în jumate
200 gramce pancetta, tăiată cubulețe
200 grame rucola
parmezan ras
sare, piper
Mod de preparare
Fierbe pastele conform indicațiilor de pe cutie în 4 litri de apă cu sare. Scurge-le de apă și adaugă pastele în tigaia cu sosul. Amestecă ingredientele și servește-le cu parmezan ras.
În timp ce se fierb pastele, prăjește într-o tigaie mai mare pancetta și usturoiul. Adaugă roșiile cherry și o mână de rucola și sotează aproximativ două minute.
Adaugă pastele și restul de rucola în tigaie și mai sotează un minut.
Asezonează farfuria de Fusilli Toscano cu parmezan, sare și piper după gust.