[REȚETĂ] Lasagna la tigaie cu mazăre și praz

Berti Panaiot
Berti Panaiot
Primul cuvânt legat de Italia, pe care l-am auzit când eram foarte, foarte mic, a fost Ferrari. Acum pe lista de preferințe s-au adăugat pizza, paste și nu, numai. Atunci când vreau o vacanță perfectă, îmi fac bagajul și plec spre Italia.
Preparare
20 minute
Gătire
20 minute
Dificultate
   
Nr. porții
1 x
Fel
Paste
Regiune

Ingrediente:
două linguri de ulei
două bucăți de praz tăiat mărunt
doi căței de usturoi
250 de grame de mazăre congelată
100g kale
o lingură de muștar
două linguri de smântână slabă
coaja de la o lămâie
4 foi de lasagna proaspete

Mod de preparare:
Pune prazul și usturoiul la călit într-o tigaie cu ulei. Adaugă aici mazărea și varza kale, dar și un pic de apă și gătește până ce frunzele de varză se înmoaie și mazărea se decongelează.

Dă focul la minim și adaugă muștarul, smântâna și trei sferturi din coaja de la lămâie. Adaugă apă și vei obține un sos delicios.

Într-o oală cu apă clocotind adaugă foile de lasagna și lasă-le până se înmoaie. Pune câte o foaie de lasagna pe farfurie, peste care adaugă sosul obținut și repetă procesul până ce termini compoziția. Deasupra presară restul de coajă de lămâie și asezonează cu piper negru.

Încearcă și rețeta: Spaghete cu sos de roșii și ardei

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img