S-a lansat noul espressor automat De’Longhi Magnifica Plus

Berti Panaiot
Berti Panaiot
Primul cuvânt legat de Italia, pe care l-am auzit când eram foarte, foarte mic, a fost Ferrari. Acum pe lista de preferințe s-au adăugat pizza, paste și nu, numai. Atunci când vreau o vacanță perfectă, îmi fac bagajul și plec spre Italia.

Unele dimineți sunt mai grele decât altele. De exemplu, cele de luni, dar întotdeauna o cafea bună nu are cum să nu-ți pună zâmbetul pe buze și cu siguranță o să vezi altfel lumea după aceea.  Și tocmai asta își propune noul espressor automat De’Longhi Magnifica Plus.

Nu știi dacă vrei să-ți începi ziua cu un espresso, cappuccino sau un flat white? Atunci să știi că asta este cea mai mică problemă a ta. Pentru că Magnifica Plus are în meniu 18 băuturi pe bază de cafea și lapte pe care le poți prepara cu o singură apăsare de buton.

Și totul se face foarte simplu, prin intermediul unui ecran tactil de 3,5 inch, unde poți să-ți personalizezi așa cum vrei tu băutura preferată. A, și ca să nu existe motiv de ceartă în casă încă de la prima oră, se pot personaliza patru profiluri diferite, așa că fiecare va avea cafeaua lui, fix așa cum își dorește.

Dar asta nu este tot, pentru că mai sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre noul espressor automat De’Longhi Magnifica Plus. Espressorul râșnește boabele de cafea înainte de preparare pentru ca tu să ai întotdeauna cea mai bună cafea fiecare ceașcă. Râșnița este din metal, conică,  rezistentă la uzură și calibrată cu laser, pentru o precizie de 100%.

Magnifica Plus a fost conceput ca să te răsfețe. Dacă vrei să bei o cafea cu spumă de lapte, aceasta este preparată automat, la temperatură potrivită și poți să alegi dacă textura să fie densă, aerată sau cremoasă. Ai putea să te îndrăgostești pe loc de el, nu-i așa?

Iar dacă ți se pare că vei avea bătăi de cap și că o să pierzi mult timp cu curățarea, îți mai spun doar că are o funcție de curățare automată pe care o activezi cu o singură atingere, după fiecare utilizare. Și, da, chiar atât de simplu este să ai o cafea bună la tine acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img