Saint Laurent și Vespa și-au unit forțele pentru un model special

0
63

Mai sunt doar trei zile în care poți vedea expoziția Saint Laurent de la primul etaj al magazinului Colette din Paris. Pentru a celebra momentul francezii au colaborat cu Vespa și au creat un scuter ce va fi produs în serie limitată.

Compania fondată de Yves Saint Laurent la începutul aniilor ’60 ocupă până pe 20 decembrie primul etaj al magazinului Colette din Paris cu o expoziție specială. Pentru a marca acest moment inedit, Saint Laurent au colaborat cu Vespa pentru a trasa un model special bazat pe popularul Primavera 125. Primul lucru pe care-l vei observa este că această ediție este vopsită în totalitate în negru mat, ceea ce-i subliniază caracterul sobru și elegant.

Totuși, tonurile mate ale aripilor, ghidonului și a altor elemente sunt combinate cu prezența unor piese vopsite în negru lucios – spre exemplu oglinzile, protecția frânelor sau mânerul pasagerului. Jantele sunt, de asemenea, negre. În plus, special pentru acest model, a fost creionată o șa făcută manual pe care n-o vei găsi pe alt Primavera 125.

Vezi și alte ediții speciale Vespa

Întregul design în spiritul Saint Laurent a fost semnat de Anthony Vaccarello iar scuterul în sine va putea fi comandat în incinta magazinului Colette pe perioada expoziției. Astfel, dacă îți place ce vezi… grăbește-te!

Urmărește pizzasipaste.ro pe FacebookInstagram și YouTube

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.